Паска для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати паску для хлібопічки. Рецепт неодноразово випробуваний мною в домашніх умовах. Паска виходить дуже м'яким, але при цьому пишним. Чудова випічка для свята.
Уважно читайте написаної вище інструкції приготування, щоб отримати смачний паску до святкового столу. Слід звертати увагу на модель хлібопічки. Від моделі залежить час замісу тіста, а також час випічки самого паски. Хай щастить!
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 125 грам
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі сухі - 12 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Кардамон - 1/2 чайних ложки
- Лимон - 1/2 штуки
- Ізюм - За смаком
- Цукор - 150 грам
50 мл молока прогреваем на повільному вогні. Додаємо в молоко чайну ложку цукру і дріжджі. Перемішуємо, знімаємо з вогню і накриваємо рушником, щоб дріжджі почали працювати.
Час, що залишився молоко і цукор кип'ятимо в сотейнику.
На дрібній тертці натріть цедру половинки лимона.
Збиваємо яйця міксером або віночком.
Окремо потрібно розтопити вершкове масло.
Вливаємо в чашу хлібопічки молоко з цукром, розтоплене масло, дріжджі і рослинне масло. Потім вводимо майонез, цедру лимона, кардамон і сіль. Поверх усього засипте просіяне борошно. Для початку процесу прання "тісто" або "свіже тісто" і дочекайтеся, поки хлібопічка виконає своє завдання. Після чого можна перевести хлібопічку в режим випічки і приготувати паску, додавши в самому кінці родзинки.
Смачного!