Паска для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Розповім, як приготувати паску для хлібопічки. Рецепт неодноразово випробуваний мною в домашніх умовах. Паска виходить дуже м'яким, але при цьому пишним. Чудова випічка для свята.
Опис приготування:
Уважно читайте написаної вище інструкції приготування, щоб отримати смачний паску до святкового столу. Слід звертати увагу на модель хлібопічки. Від моделі залежить час замісу тіста, а також час випічки самого паски. Хай щастить!
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 125 грам
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі сухі - 12 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Кардамон - 1/2 чайних ложки
- Лимон - 1/2 штуки
- Ізюм - За смаком
- Цукор - 150 грам
50 мл молока прогреваем на повільному вогні. Додаємо в молоко чайну ложку цукру і дріжджі. Перемішуємо, знімаємо з вогню і накриваємо рушником, щоб дріжджі почали працювати.
Час, що залишився молоко і цукор кип'ятимо в сотейнику.
На дрібній тертці натріть цедру половинки лимона.
Збиваємо яйця міксером або віночком.
Окремо потрібно розтопити вершкове масло.
Вливаємо в чашу хлібопічки молоко з цукром, розтоплене масло, дріжджі і рослинне масло. Потім вводимо майонез, цедру лимона, кардамон і сіль. Поверх усього засипте просіяне борошно. Для початку процесу прання"Тісто" або"Свіже тісто" і дочекайтеся, поки хлібопічка виконає своє завдання. Після чого можна перевести хлібопічку в режим випічки і приготувати паску, додавши в самому кінці родзинки.
Смачного!