Парові котлети з індички
(покроковий рецепт з фото)
Індичатина відрізняється виключно високими смаковими якостями - за то і цінується. А знаючи, як приготувати парові котлети з індички, ви завжди зможете порадувати себе і близьких смачним блюдом.
Недарма ацтеки одомашнили тільки цю птицю - добре вгодована індичка здатна прогодувати велику сім'ю протягом тижня! З індичатини виходить прекрасний наваристий бульйон і чудово смачні другі страви - чого варто, наприклад, запечена цілком фарширована індичка, яку подають на Різдво і День подяки в США. З м'яса індички можна готувати печеня, рагу, тефтелі і. Звичайно, котлети - останні виходять такими соковитими і ніжними, що багато гурмани віддають перевагу їх свинячо-яловичим.
Рецепт приготування парових котлет з індички призначений для всіх, хто піклується про своє здоров'я - страви на пару відрізняються не тільки "чистим" смаком, але і відсутністю зайвих калорій, жирів і канцерогенів. Котлети з індички чудово підійдуть для дитячого і дієтичного харчування - спробуйте!
- Індичка - 500 грам
- Зелень свіжа - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком





