Рецепт Парові котлети з індички фото

Парові котлети з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви , Котлети , Страви на пару
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Індичатина відрізняється виключно високими смаковими якостями - за то і цінується. А знаючи, як приготувати парові котлети з індички, ви завжди зможете порадувати себе і близьких смачним блюдом.

Опис приготування:

Недарма ацтеки одомашнили тільки цю птицю - добре вгодована індичка здатна прогодувати велику сім'ю протягом тижня! З індичатини виходить прекрасний наваристий бульйон і чудово смачні другі страви - чого варто, наприклад, запечена цілком фарширована індичка, яку подають на Різдво і День подяки в США. З м'яса індички можна готувати печеня, рагу, тефтелі і. Звичайно, котлети - останні виходять такими соковитими і ніжними, що багато гурмани віддають перевагу їх свинячо-яловичим.

Рецепт приготування парових котлет з індички призначений для всіх, хто піклується про своє здоров'я - страви на пару відрізняються не тільки"чистим" смаком, але і відсутністю зайвих калорій, жирів і канцерогенів. Котлети з індички чудово підійдуть для дитячого і дієтичного харчування - спробуйте!

  • Індичка - 500 грам
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
парові котлети з індички - фото крок 1
М'ясо індички відокремити від кісток і нарізати шматочками.
парові котлети з індички - фото крок 2
Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати.
парові котлети з індички - фото крок 3
М'ясо пропустити через м'ясорубку разом з очищеною цибулиною. Додати зелень і яйце, посолити, поперчити і добре перемішати.
парові котлети з індички - фото крок 4
Сформувати котлети і укласти в контейнер пароварки.
парові котлети з індички - фото крок 5
Налити в чашу води і готувати котлети приблизно півгодини.
парові котлети з індички - фото крок 6
Готові котлети подавати гарячими з будь-яким гарніром - дуже смачно з відвареної на пару стручкової квасолею і сметаною. Смачного!

Схожі рецепти