Парові котлети з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яке блюдо, яке готується на пару, корисне і підходить для дієтичного харчування. І навіть дітям рекомендована саме така їжа, адже ній не міститься канцерогенів і зайвих жирів.
Часто мені доводиться робити котлети для своєї сім'ї. Я знаю досить багато рецептів, ось тому і поділюся ще одним. Розповім, як приготувати парові котлети з індички в мультиварці. Можете не додавати в фарш цибуля, адже це справа смаку. Я зазвичай додаю, але не в великих кількостях і дрібно рубаний.
- Індичка - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
М'ясо наріжте на середні шматочки і перейдіть через м'ясорубку. Цибулю і часник почистіть і також перейдіть. Можете використовувати блендер. Додайте сметану, сіль і перець.
Фарш перемішайте. Змочіть руки холодною водою, сформуйте круглі котлетки. Потім викладіть їх в чашу мультиварки (в контейнер для варіння на пару). Увімкніть режим "варка на пару" .
Готуйте близько 20 хвилин, в залежності від того, яка у вас мультиварка. Котлети повинні злегка потемніти і ущільнитися. Подавайте їх з зеленню і улюбленим гарніром.