Рецепт Салат «Журавушка» фото

Салат «Журавушка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Ковбаса
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 10 хв.

Якщо у вашій кулінарній скарбничці мало рецептів на швидку руку, тоді придивіться до цього варіанту. Апетитний, швидкий і ситний салат"Журавушка" неодмінно стане паличкою-виручалочкою.

Опис приготування:

Цей салат з тих страв, які готуються за лічені хвилини з того, що є в холодильнику. В даному випадку основою буде копчена ковбаса, але при бажанні можна використовувати шинку, вареную колбасу, грудинку. Білокачанну капусту, до речі, можна замінити і пекінської. Заправити салат я рекомендую майонезом, але і більш легкий варіант на основі сметани цілком може підійти.

  • Капуста - 350 грам
  • Ковбаса - 350 грам
  • Горошок - 1/2 банки (консервований)
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат
Ось такий простий і доступний набір інгредієнтів.
салат
Нашинкуйтекапусту і викладіть в глибокий салатник. Якщо капуста не молода, найкраще її трохи підсолити і розім'яти руками, щоб вона була ніжніше.
салат
Ковбасу наріжте тонкими брусочками.
салат
Викладіть горошок.
салат
Додайте майонез. За смаком посоліть і поперчіть.
салат
Акуратно перемішайте і салатик можна подавати до столу.
салат
Смачного!

Схожі рецепти