Салат «Журавушка»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вашій кулінарній скарбничці мало рецептів на швидку руку, тоді придивіться до цього варіанту. Апетитний, швидкий і ситний салат "журавушка" неодмінно стане паличкою-виручалочкою.
Цей салат з тих страв, які готуються за лічені хвилини з того, що є в холодильнику. В даному випадку основою буде копчена ковбаса, але при бажанні можна використовувати шинку, вареную колбасу, грудинку. Білокачанну капусту, до речі, можна замінити і пекінської. Заправити салат я рекомендую майонезом, але і більш легкий варіант на основі сметани цілком може підійти.
- Капуста - 350 грам
- Ковбаса - 350 грам
- Горошок - 1/2 банки (консервований)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Ось такий простий і доступний набір інгредієнтів.
Нашинкуйтекапусту і викладіть в глибокий салатник. Якщо капуста не молода, найкраще її трохи підсолити і розім'яти руками, щоб вона була ніжніше.
Ковбасу наріжте тонкими брусочками.
Викладіть горошок.
Додайте майонез. За смаком посоліть і поперчіть.
Акуратно перемішайте і салатик можна подавати до столу.
Смачного!