Рецепт Торт Журавушка фото

Торт Журавушка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Не тільки ніжне назва торта здивує всіх ласунів, але і його приголомшливий смак не залишить нікого байдужим. Рецепт десерту простий, тому приготувати його зможуть навіть початківці кулінари.

Опис приготування:

1. Для початку слід приготувати крем і відправити його застигати. Я зазвичай збиваю вершкове масло зі згущеним молоком.

2. Тепер готуємо бісквіт за класичним рецептом: збиваємо яйця з цукром і додаємо м'яке масло.

3. Перемішуємо все і додаємо горіхи з борошном.

4. Випікаємо наші коржі близько 45 хвилин при температурі 180 градусів в формі, діаметр якої не більше 24 сантиметрів.

5. Даємо коржам трохи охолонути і змащуємо їх кремом.

6. У самому кінці потрібно розтопити шоколад, додати трохи вершкового масла і полити глазур'ю торт.

7. Верх можна прикрасити горіхами і бісквітної крихтою.

  • Цукор - 150 грам
  • Вершкове масло - 225 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Борошно - 160 грам
  • Горіхи - За смаком
  • Згущене молоко - 250 грам
  • Ванільний цукор - 1 За смаком
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Молочний шоколад - 100 грам
  • Цукрова пудра - 1 За смаком
1. Для початку слід приготувати крем і відправити його застигати. Я зазвичай збиваю вершкове масло зі згущеним молоком.

2. Тепер готуємо бісквіт за класичним рецептом: збиваємо яйця з цукром і додаємо м'яке масло.

3. Перемішуємо все і додаємо горіхи з борошном.

4. Випікаємо наші коржі близько 45 хвилин при температурі 180 градусів в формі, діаметр якої не більше 24 сантиметрів.

5. Даємо коржам трохи охолонути і змащуємо їх кремом.

6. У самому кінці потрібно розтопити шоколад, додати трохи вершкового масла і полити глазур'ю торт.

7. Верх можна прикрасити горіхами і бісквітної крихтою.

Схожі рецепти