Рецепт Хліб торт торт фото

Хліб торт торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
На обід , На вечерю
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 20 хв.

Якщо шукаєте альтернативу вуличної шаурми або хот-догів, спробуйте піту, яку можна подавати з будь-якою начинкою. Розповім вам про те, як приготувати коржі пита. Використовуйте будь-яку начинку для них.

Опис приготування:

Піта - це плоска коржик. Їх використовують в якості альтернативи вуличної їжі, замість бутербродів, пиріжків і хот-догів. Піту можна приготувати з м'ясною начинкою, з овочевою. Можна зробити будь-який салат і начинити їм піту. Закуска підходить для природи, а також її можна взяти з собою на роботу, дати дітям до школи.

  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сухі швидкодіючі дріжджі - 7 грам
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Борошно цільнозернове - 3 склянки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Вода - 2 склянки
1
Підігрійте 1 стакан води до кімнатної температури, перелийте в миску, додайте цукор, дріжджі і розмішайте. Відставте суміш на 5-10 хвилин. У чашу комбайна додайте два види борошна, в центрі зробіть поглиблення і влийте дріжджову суміш, оливкова олія, залишився склянку теплої води. Встановіть гаки для замісу тіста і вимішують його протягом 5-10 хвилин. Перекладіть в миску і полийте 2 ложками олії, накрийте рушником і залиште на 1 час.
2
Через необхідний час обомніте тісто руками, залиште ще на 20-30 хвилин.
3
Перекладіть тісто на робочу поверхню і розділіть на невеликі шматочки, сформуйте з кожного кульку.
4
Кожна кулька розкачайте трохи і залиште на столі на 1 час, за той час вони не збільшаться в розмірі, але трохи підійдуть.
5
Викладіть піту на деко і посипте борошном, відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 5-6 хвилин. Готові піти дістаньте з духовки і загорніть в рушник, залиште на 4-6 хвилин, а потім пробуйте.

Схожі рецепти