Рецепт Торт «Кудряш» фото

Торт «Кудряш»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти

Якщо ви хочете приготувати не тільки смачний, але і красивий торт, для цього необов'язково бути видатним кулінаром. Я розповім, як приготувати торт "кудряш" - милий на вигляд і дуже апетитний.

Пропоную вашій увазі цікавий рецепт торта "кудряш" з фото. Приготування його не займе багато часу, зате він точно приверне увагу всіх гостей і близьких.


  • Борошно - 400-500 грам
  • Яйце - 8 штук
  • Цукор - 2 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Лимонна кислота - 1 щіпка
  • Згущене молоко варене - 350 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
 Торт
1. Для початку необхідно відокремити білки від жовтків. Зробити це потрібно акуратно, щоб в білок не потрапила навіть крапелька жовтка.
 Торт
2. За допомогою міксера або віночка збити жовтки.
 Торт
3. В процесі додавати цукор невеликими порціями.
 Торт
4. Окремо потрібно збити білки, додавши дрібку лимонної кислоти або сік лимона.
 Торт
5. Акуратно з'єднати з жовтками і всипати трохи соди або розпушувача.
 Торт
6. Поступово додати борошно і зробити однорідне тісто без грудочок.
 Торт
7. Форму для випічки змастити маслом і присипати борошном.
 Торт
8. Рецепт приготування торта «Кудряш» передбачає два коржа, один з яких буде шоколадний. У форму вилити половину тіста і відправити в розігріту духовку хвилин на 40-50.
 Торт
9. Готовий корж викласти на тарілку і дати йому добре охолонути.
 Торт
10. У другу половину тіста додати какао і відправити в духовку.
 Торт
11. Для приготування крему необхідно з'єднати розм'якшене вершкове масло зі згущеним молоком і ретельно збити.
 Торт
12. Остиглі коржі розрізати навпіл.
 Торт
13. З внутрішньої частини зрізати трохи коржа для прикраси.
 Торт
14. На тарілку викласти корж і змастити його кремом. Чергуючи білий і шоколадний корж, зібрати торт.
 Торт
15. Прикрасити зверху крихтою, імітуючи кучері. Щоб торт добре просочився його необхідно залишити мінімум на 5-6 годин, а вже після подавати до столу.

Схожі рецепти