Американський морквяний торт
(покроковий рецепт з фото)
У Сполучених Штатах Америки господині дуже часто готують для своїх сімей і гостей морквяні торти. Тому вони стали трохи і не національним надбанням. Спробуйте і ви такий варіант солодкої випічки.
Якщо вам хочеться дізнатися, як приготувати американський морквяний торт, то цей рецепт для вас. Відмінна можливість навчитися пекти справжні пироги, які так популярні в США. Вашим гостям вони також сподобаються.
- Цукор - 2 склянки
- Масло рослинне - 1, 5 склянки
- Куряче яйце - 4 штуки
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сода - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 2 чайних ложки
- Морква - 500 грам
- Горіхи волоські - 120 грам
- Цукрова пудра - 400 грам
- Сир вершковий - 350 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 60 грам
Візьміть велику металеву чашу, в якій будете збивати міксером інгредієнти для майбутнього коржа. Вбийте в неї охолоджені сирі курячі яйця, додайте цукровий пісок і влийте рослинне масло. Гарненько збийте інгредієнти, щоб вийшла біла пишна маса.
В окремій глибокій піалках змішайте сухі інгредієнти для коржа. Просійте в неї борошно, яка насититься киснем, щоб корж вийшов пухнастим і розсипчастим. До неї додайте соду, сіль і корицю. Ретельно все перемішайте.
Не вимикаючи міксера або кухонного комбайна і не перестаючи збивати яйця з цукром і маслом, потроху вводите сухі інгредієнти. Має вийти тісто, консистенцией походящее на сметану.
Морква очистіть від шкірки і вимийте. Натріть її на дрібній тертці і відіжміть зайвий сік. Горіхи подрібнити за допомогою ножа або ж на м'ясорубці. Також підійде блендер або кавомолка. Додайте моркву і горіхи в тісто. Знову перемішайте.
Візьміть роз'ємну форму для запікання середнього розміру і змастіть рослинною олією, щоб корж в процесі приготування не прилипав до форми. Вилийте в неї тісто і запікайте в духовці при температурі сто сімдесят градусів близько півтора години.
Для того щоб приготувати крем для торта, вам необхідно в окремій чистій посуді змішати вершковий сир з цукровою пудрою. Додати до них ванілін і розтоплене вершкове масло. Збийте всі ці інгредієнти, щоб вони трохи загусли і крем "схопився" .
Бісквіт, після того як він повністю охолоне, розріжте тонким довгим ножем на три частини. Це можна зробити за допомогою кулінарної нитки. Змастіть всі три коржа рясно кремом і з'єднайте їх. Прикрасьте торт на свій смак і залиште в холодильнику на пару годин.