Американський бутерброд з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт страви для швидкого перекусу. Ці бутерброди можна подавати до сніданку, обід і вечерю.
Кількість порцій: 8
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Фарш із яловичини - 850 грам
- Цибулина - 1/2 штуки (дрібно нарізати)
- Зелений перець - 1 штука (дрібно нарізати)
- Часник - 5 зубчиків
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Порошок чилі - 2 чайних ложки
- Суха гірчиця - 1 Чайна ложка
- Червоний перчик - 1/2 чайних ложки
- Worcestershire соус - 1 штука (за смаком)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Соус табаско - 1 штука (за смаком)
- Сіль - 1 штука (за смаком)
- Чорний перець - 1 штука (за смаком)
- Булочки - 8 штук
- Вершкове мало - 1 штука
Нагріти масло в сковороді. Обсмажити яловичий фарш до готовності. Злити більшу частину жиру.
Дрібно нарізати цибулю.
Подрібнити зелений перчик.
Дрібно порізати часник.
Покласти цибулю і перець до м'яса.
Туди ж додати часник.
Залити трохи соусу.
Ретельно все перемішати.
Налити 1 чашку води.
І ще раз гарненько змішати.
Додати цукор, порошок чилі і гірчицю.
Перемішати і готувати на повільному вогні протягом 15-20 хвилин.
Додати вустерширський соус і трохи порошку чилі.
Злегка підсмажте Булочки.
Кладемо готову начинку в бутерброд. Смачного!