Листкові конвертики з лососем і бринзою

Рецепт Листкові конвертики з лососем і бринзою фото

Ці листкові пиріжки стануть відмінним блюдом на обід або вечерю, а також можуть стати відмінною закускою до невеликого сімейного свята. А щоб їх приготувати, вам зовсім не треба бути досвідченим кулінаром.Для приготування цих легких і дуже смачних слоек вам не треба бути гуру в кулінарії. Адже готувати цю страву ми будемо з готового листкового ті...

Читати далі

Грибні слойки з сиром

Рецепт Грибні слойки з сиром фото

Поєднання сиру з грибами завжди дуже вдале. А якщо все це загорнути в тісто, то вийдуть дуже смачні пиріжки. Раджу спробувати! Швидка і дуже смачна несолодка випічка з листкового тіста. Для начинки я використовую шампіньйони, але якщо Ви готуєте такі пиріжки в сезон грибів або у Вас є запас лісових грибочків в замороженому вигляді, то сміливо бер...

Читати далі

Салат з кабачків «Юрч»

Рецепт Салат з кабачків «Юрч» фото

Щорічний щедрий урожай кабачків підштовхує мене на пошуки все нових рецептів заготовок. Ось один з простих рецептів, як приготувати салат з кабачків "юрча" . Смачно з картоплею, гречкой, рисом…Важливе зауваження: в заготовку додається свіжа петрушка. Вона надає свіжий присмак салату. Петрушку потрібно ретельно промити під водою, щоб не залишилося...

Читати далі

Малосольні огірки в гарячому розсолі

Рецепт Малосольні огірки в гарячому розсолі фото

Якщо влітку хочеться не тільки свіжих овочів, але і пікантних закусок, приготуйте малосольні огірки в гарячому розсолі за цим рецептом. Хрусткі, щільні і дуже смачні, сподобаються всім! Щоб огірочки вийшли не тільки смачними, але і ароматними, обов'язково рекомендую додавати побільше різної зелені. Перший раз пробувати можна вже через добу, але і...

Читати далі

Засолка грибів

Рецепт Засолка грибів фото

Рецепт правильної засолювання грибів мені повідав один досвідчений грибник зі стажем. Таким чином я солив 5 кг груздів, в результаті вийшли дуже смачні солоні грибочки. Прекрасна закуска до свята! Для засолювання я використовував близько 5 кг грибів, на виході вийшло 5 банок по 800 грам кожна. При вживанні солоних груздів в їжу рекомендується дод...

Читати далі

Грузинський пиріг «Brindzhula»

Рецепт Грузинський пиріг «Brindzhula» фото

Цей пиріг на основі з рисової муки і сирною начинкою нікого не залишить байдужим. Приступимо! Ця страва відноситься до грузинської кухні. Його особливість полягає в основі, яка робиться з рисової муки. Її можна зробити і в домашніх умовах, просто змоловши чистий і просушений рис. Тільки помел повинен бути дуже дрібний. Тісто має бути по консистен...

Читати далі

Картопляні шаньги

Рецепт Картопляні шаньги фото

Сьогодні я б хотіла поділитися з вами рецептом, як приготувати картопляні шаньги. Ці смачні коржі цілком можуть послужити ситним перекусом, який буквально врятує вас, скажімо, на роботі.Ці коржі можна приготувати з будь-якою начинкою. Все залежить від вашої фантазії і настрою. Я ще люблю робити з варенням з груші з брусницею і сметаною. У поєднан...

Читати далі

Млинцеві смужки з беконом

Рецепт Млинцеві смужки з беконом фото

Сьогодні хочу запропонувати Вам дуже смачний і ситний сніданок у вигляді млинцевих смужок з підсмаженою беконом в якості начинки. Заходьте і угощайтесь! Для таких смужок можна зробити будь-який - Ваше улюблене млинцеве тісто, как бездрожжевое, так і на дріжджах. Головне, щоб по консистенції воно було як густий кефір. Врахуйте при приготуванні тес...

Читати далі

Домашні слойки з печінкою

Рецепт Домашні слойки з печінкою фото

Готове листкове тісто і печінку - смачне і ситне блюдо готове! Я пропоную приготувати слойки: легкі, ніжні, прості. Буде дуже смачно, обіцяю! Печінка підійде будь-яка: куряча, індичих, свиняча, яловича. Рекомендую використовувати саме пташину печінку, адже в ній немає жив і її не потрібно вимочувати, щоб позбутися від неприємного запаху. Подавайт...

Читати далі

Домашній майонез на молоці

Рецепт Домашній майонез на молоці фото

Якщо у вас алергія на яйця, ви можете приготувати домашній майонез на молоці. Соус виходить досить густим, смачним і не таким калорійним. Готується просто і швидко.Як приготувати домашній майонез з молока? Усе, що вам знадобиться - погружной блендер. З його допомогою ви легко зіб'є інгредієнти соусу в емульсію потрібної консистенції. Чим більше в...

Читати далі

Гарбузова полента

Рецепт Гарбузова полента фото

Полента, мамалига, заголовок дужка. Дуже смачне і корисне блюдо. Щоб воно стало ще яскравіше, більш насиченим і цікавіше, додамо в кашу гарбуз. З таким сніданком ранок точно буде добрим! Кукурудзяну крупу слід варити, виходячи з інструкції на пачці. Тому що помел і обробка у крупи бувають різними. І час приготування коливається від 3 хвилин до пі...

Читати далі

Зимовий соус з запечених помідорів

Рецепт Зимовий соус з запечених помідорів фото

Соус з запечених помідорів виходить ніжним, яскравим за смаком, кольором і ароматом. Взимку відкриєш кришку, і насолоджуєшся ароматами літа. Смачно з м'ясними стравами і просто з скибочкою свіжого хліба.Влітку помідори дозрілі під жарким сонцем особливо смачні і солодкі. Соус з запечених томатів можна готувати хоч кожен день, але я обов'язково ще...

Читати далі

Тушкована капуста з м'ясом і картоплею

Рецепт Тушкована капуста з м'ясом і картоплею фото

Улюблена усіма тушкована капуста стане ще смачніше і ситніше з м'ясом і картоплею. Пропоную подивитися рецепт цього простого ситного страви для всієї родини. Можете використовувати мультиварку.Як приготувати тушковану капусту з м'ясом і картоплею, я вам розповім далі. Для цієї страви можете брати будь-який вид м'яса. Я вважаю за краще свинячу вир...

Читати далі

Качина грудка в помаранчевій глазурі

Рецепт Качина грудка в помаранчевій глазурі фото

Вибираєте закуски для урочистого обіду? Хочу запропонувати вам качину грудку в помаранчевій глазурі. Тонкі скибочки качиного м'яса відмінно доповнюють пікантний смак апельсинової цедри. Приємного! Качину грудку легко приготувати, головне, не пересушить. Для цього ми обсмажити її на розпеченій сковороді, щоб утворилася скоринка і все соки зберегли...

Читати далі

Сало варене з часником

Рецепт Сало варене з часником фото

Сало варене з часником - улюблена закуска всіх слов'ян. Шматочками нарізане сало, огірочок і цибулю та шмат чорного хліба. Що ще краще може бути під горілочку? Смачно таке сало їсти і під картоплю.Для приготування сала вареного з часником використовують більше улюблених спецій, ніж я вказала в рецепті. Якщо хочете, можете додати куркуму, кмин, ін...

Читати далі