Грибні слойки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання сиру з грибами завжди дуже вдале. А якщо все це загорнути в тісто, то вийдуть дуже смачні пиріжки. Раджу спробувати!
Швидка і дуже смачна несолодка випічка з листкового тіста. Для начинки я використовую шампіньйони, але якщо Ви готуєте такі пиріжки в сезон грибів або у Вас є запас лісових грибочків в замороженому вигляді, то сміливо беріть їх, вийде тільки ароматні. Отже, розповідаю, як приготувати слойки з грибами і сиром.
- Тісто листкове - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Жовток яєчний - 1 штук
- Насіння кунжуту - 30 грам

Готове листкове тісто розрізати на 8-10 квадратиків.

Викладіть на кожен квадратик по діагоналі дрібно нарізані гриби.

Зверху посипте тертим сиром.

Защипніть тісто з двох країв по середині. Змастіть верх слоек жовтком і посипте кунжутом. Поставте в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.

Готовим слоечки дайте трохи охолонути.
Смачного!
Смачного!