Равіолі грибні
(покроковий рецепт з фото)
Равіолі грибні можуть бути справжнім шедевром, якщо додати кілька незвичайних компонентів і злегка змінити смак звичних продуктів. Подавати равіолі потрібно обов'язково з соусом і тертим сиром.
Равіолі грибні можна подати з соусом з в'ялених помідорів і меленого горіха кешью. Обсмажте цибулю і часник на оливковій олії, додайте спеції і вершки, трохи лимонного соку, загустіть все ложечкою розведеного у воді крохмалю. Можна це все подрібнити в блендері до однорідного стану, а потім додайте тертий кешью і шматочки в'ялених помідор. Я спеціально не даю точний рецепт, так як такі речі краще робити на свій смак. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 1 Склянка (тісто)
- Манька - 1 Склянка (тісто)
- Вода - 3/4 склянки (тісто)
- Масло оливкове - 5 чайних ложок(2-тісто, 3-начинка)
- Гриби - 500 грам (начинка)
- Цибуля - 1 штука (начинка)
- Часник - 1 зубчик (начинка)
- Горіх кеш'ю - 1/2 склянки (начинка)
- Петрушка свіжа - 1 Ст. Ложка (начинка)
- Вода - 1/2 склянки (начинка)
- Спеції - За смаком
Замісити тісто еластичне і дайте йому полежати півгодини.
Поріжте гриби і обсмажте їх на олії з цибулею і часником, поки не випарується вода.
Горіхи подрібнити в блендері з водою і петрушкою і додайте до грибів, тушкуйте до загусання хвилин п'ять.
Розкачайте тісто і викладіть рівномірно начинку.
Накрийте тестом зверху начинку, притисніть пальцями і поріжте на рівні квадрати. Зліпити краю равіолі виделкою.
Готові равіолі варіть в киплячій воді 5 хвилин.