Рецепт Равіолі грибні фото

Равіолі грибні
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Равіолі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Равіолі грибні можуть бути справжнім шедевром, якщо додати кілька незвичайних компонентів і злегка змінити смак звичних продуктів. Подавати равіолі потрібно обов'язково з соусом і тертим сиром.


Опис приготування:

Равіолі грибні можна подати з соусом з в'ялених помідорів і меленого горіха кешью. Обсмажте цибулю і часник на оливковій олії, додайте спеції і вершки, трохи лимонного соку, загустіть все ложечкою розведеного у воді крохмалю. Можна це все подрібнити в блендері до однорідного стану, а потім додайте тертий кешью і шматочки в'ялених помідор. Я спеціально не даю точний рецепт, так як такі речі краще робити на свій смак. Успіхів і приємного апетиту!


  • Борошно - 1 Склянка (тісто)
  • Манька - 1 Склянка (тісто)
  • Вода - 3/4 склянки (тісто)
  • Масло оливкове - 5 чайних ложок(2-тісто, 3-начинка)
  • Гриби - 500 грам (начинка)
  • Цибуля - 1 штука (начинка)
  • Часник - 1 зубчик (начинка)
  • Горіх кеш'ю - 1/2 склянки (начинка)
  • Петрушка свіжа - 1 Ст. Ложка (начинка)
  • Вода - 1/2 склянки (начинка)
  • Спеції - За смаком
равіолі грибні - фото крок 1
Замісити тісто еластичне і дайте йому полежати півгодини.
равіолі грибні - фото крок 2
Поріжте гриби і обсмажте їх на олії з цибулею і часником, поки не випарується вода.
равіолі грибні - фото крок 3
Горіхи подрібнити в блендері з водою і петрушкою і додайте до грибів, тушкуйте до загусання хвилин п'ять.
равіолі грибні - фото крок 4
Розкачайте тісто і викладіть рівномірно начинку.
равіолі грибні - фото крок 5
Накрийте тестом зверху начинку, притисніть пальцями і поріжте на рівні квадрати. Зліпити краю равіолі виделкою.
равіолі грибні - фото крок 6
Готові равіолі варіть в киплячій воді 5 хвилин.

Схожі рецепти