Рецепт Грибні пиріжки фото

Грибні пиріжки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 45 хв.

Ці чудові пиріжки приготовані з листкового тіста, яке можна купити в будь-якому вигляді. Начинку готував з печериць, глив і вареної курки. Приготування відняло близько першої години часу.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування грибних пиріжків. Попередньо потрібно відварити курку і гриби. Потім обсмажуємо на сковороді цибулю, додаємо гриби і порізану шматочками курку, кладемо сметану і перемішуємо. Сіль і перець за смаком, готову начинку присипаємо тертим сиром, а потім формуємо пиріжки і запікаємо їх в духовці. Хай щастить!

  • Тісто листкове - 500 грам (дріжджове)
  • Гриби відварні - 250 грам (печериці та гливи)
  • Куряча грудка - 250 грам (відварна)
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Спеції - За смаком (сіль, перець)
  • Яйце - 1 штука
грибні пиріжки - фото крок 1
Тісто розморожуємо і розгортаємо в пласти.
грибні пиріжки - фото крок 2
Ріжемо тісто квадратами, діаметром 8 з 8 см.
грибні пиріжки - фото крок 3
В середину кожного квадратика викладаємо начинку (обсмажений на сковороді цибулю + гриби + курка + сметана + сир).
грибні пиріжки - фото крок 4
Трикутником або кишенькою защипуємо краю пиріжків.
грибні пиріжки - фото крок 5
Змащуємо пиріжки яєчним жовтком і відправляємо в духовку на 20 хвилин, температура 190 градусів.
грибні пиріжки - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти