Грибні пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Ці чудові пиріжки приготовані з листкового тіста, яке можна купити в будь-якому вигляді. Начинку готував з печериць, глив і вареної курки. Приготування відняло близько першої години часу.
Перед вами - простий рецепт приготування грибних пиріжків. Попередньо потрібно відварити курку і гриби. Потім обсмажуємо на сковороді цибулю, додаємо гриби і порізану шматочками курку, кладемо сметану і перемішуємо. Сіль і перець за смаком, готову начинку присипаємо тертим сиром, а потім формуємо пиріжки і запікаємо їх в духовці. Хай щастить!
- Тісто листкове - 500 грам (дріжджове)
- Гриби відварні - 250 грам (печериці та гливи)
- Куряча грудка - 250 грам (відварна)
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сир твердий - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Спеції - За смаком (сіль, перець)
- Яйце - 1 штука
Тісто розморожуємо і розгортаємо в пласти.
Ріжемо тісто квадратами, діаметром 8 з 8 см.
В середину кожного квадратика викладаємо начинку (обсмажений на сковороді цибулю + гриби + курка + сметана + сир).
Трикутником або кишенькою защипуємо краю пиріжків.
Змащуємо пиріжки яєчним жовтком і відправляємо в духовку на 20 хвилин, температура 190 градусів.
Смачного!