Печиво через м'ясорубку з майонезом

Печиво через м'ясорубку з майонезом
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Це дуже смачне пісочне печиво, яке хоч раз в житті, але їв кожен. Таке печиво пекла ще моя бабуся. І сьогодні я розповім вам, як приготувати печиво через м'ясорубку з майонезом.

опис приготування:

У пору мого дитинства таке печиво пекла моя улюблена бабуся. Мої дітки вже виросли, але частенько просять спекти їм саме таке печиво. Рецепт приготування печива через м'ясорубку з майонезом досить простий. До процесу можна залучити дітей, їм буде цікаво, знаю з досвіду Розповідаю, як приготувати печиво через м'ясорубку з майонезом.


  • майонез— 200 грам
  • маргарин— 200 грам(або масло)
  • цукор— 200 грам
  • яйце— 2 штуки
  • борошно— 4 склянки
  • розпушувач— 0,5 чайних ложки
  • Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
1 Маргарин перетираємо з борошном до стану крихти.

2 додаємо яйця, майонез, ванільний і звичайний цукор, розпушувач.

3 замішуємо тісто. Воно повинно вийти м'яким і еластичним. Можна поставити тісто хвилин на 20-30 в холодильник, а можна працювати з ним відразу.

4 Раніше до кожної м'ясорубці додавався набір решіток з прорізами різної конфігурації. вибираємо насадку, в якій одна невелика вертикальна проріз з зубчиками. Прибираємо з м'ясорубки ніж, вставляємо потрібну насадку.

5 Відразу підготуємо деко, застелити його папером для випічки.

6 Прокручуємо тісто через м'ясорубку, відрізаємо невеликі смужки тесту, які будуть з неї виходити.

7 Викладаємо майбутні печенюшки на деко. Можна робити печиво просто смужками, можна закрутити їх в колечко або зигзагом.

8 Випікаємо печиво в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20, до рум'яного кольору.

9 Готове печиво можна посипати цукровою пудрою. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Печиво через м'ясорубку з маргарином

Печиво через м'ясорубку з маргарином

Дуже простий рецепт смачного печива через м'ясорубку. Всім господаркам на замітку! опис приготування: робимо тісто. Маргарину даємо розтанути, а в цей час збиваємо яйця, цукор і гашене оцтом або лимонним соком соду. Потім збиваємо все разом з маргарином. Поступово вводимо борошно і перемішуємо...

читати далі
Печиво через м'ясорубку

Печиво через м'ясорубку

Улюблена з дитинства печиво через м'ясорубку! Головне задоволення було навіть не є його, а дивитися, як це саме печиво через м'ясорубку пролазить, перетворюючись в акуратні доріжки! опис приготування: Що може бути таким же смачним і традиційним, якщо не печиво через м'ясорубку? Розсипчасте і ц...

читати далі
Печиво на майонезі через м'ясорубку

Печиво на майонезі через м'ясорубку

смачне, ароматне і хрустке печиво з нашого дитинства! На приготування у вас піде всього пів годинки, а ваші близькі будуть в повному захваті. опис приготування: Цей рецепт приготування печива на майонезі через м'ясорубку досить старий і, напевно, кожна господиня з ним знайома. Ну а якщо ви ще ...

читати далі
Пісочне печиво через м'ясорубку

Пісочне печиво через м'ясорубку

рецепт того, як приготувати пісочне печиво через м'ясорубку, передається від мам до дочок вже не одне покоління. Напевно кожному з дитинства знайомий цей ніжний смак. Нагадаю рецепт тим, хто забув. опис приготування: Десерт хороший своєю ностальгічною красою. А лимон і коньяк додають йому трох...

читати далі
Ікра з опеньків через м'ясорубку

Ікра з опеньків через м'ясорубку

Грибна ікра має величезну кількість варіантів приготування. Новачкам я рекомендую саме цей рецепт. Швидкий, простий і з мінімальною кількістю інгредієнтів . Отже, приступимо! опис приготування: Хоча ікра і не частий гість на столі, але таку баночку просто необхідно мати в холодильнику. Цей рец...

читати далі