Рецепт Печиво через м'ясорубку фото

Печиво через м'ясорубку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 35 хв.

Улюблена з дитинства печиво через м'ясорубку! Головне задоволення було навіть не є його, а дивитися, як це саме печиво через м'ясорубку пролазить, перетворюючись в акуратні доріжки!

Опис приготування:

Що може бути таким же смачним і традиційним, якщо не печиво через м'ясорубку? Розсипчасте і цукрове, це ідеальне доповнення до будь-якого чаювання! І адже готується зовсім нескладно. А щоб вам було ще простіше, пропоную подивитися рецепт приготування печива через м'ясорубку з фото! І можна не просто подивитися, але ще і спробувати приготувати.

  • Яйця - 3 штуки (жовток)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Олія - 125 грам (вершкове або маргарин)
  • Крем - 100 грам
  • Борошно - 2, 5-3 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ваніль - За смаком
печиво через м'ясорубку - фото крок 1
Розтираємо жовтки з цукром.
печиво через м'ясорубку - фото крок 2
Масло потрібно спочатку розм'якшити, а потім додати до жовтків з цукром і розтерти до однорідної маси.
печиво через м'ясорубку - фото крок 3
Додайте в масу соду, ваніль і сметану. Перемішайте доти, поки цукор повністю не розчиниться.
печиво через м'ясорубку - фото крок 4
Коли цукор розчиниться, починаємо всипати борошно. Замішуємо тісто до густоти. Продовжуємо акуратно місити тісто, складаючи конвертом і злегка приминаючи руками.
печиво через м'ясорубку - фото крок 5
Розділити тісто на 4 частини, розкачати кожну в товсту ковбаску. Відправимо в холодильник на 20-30 хвилин.
печиво через м'ясорубку - фото крок 6
Прикручуємо до столу м'ясорубку. Встановлюємо на неї спеціальну насадку. Дістаємо з холодильника тісто, і починаємо його прокручувати.
печиво через м'ясорубку - фото крок 7
Утворені печенюшки викладаємо на деко і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин, до румяности. Приємного чаювання!

Схожі рецепти