Печиво через м'ясорубку
(покроковий рецепт з фото)
Улюблена з дитинства печиво через м'ясорубку! Головне задоволення було навіть не є його, а дивитися, як це саме печиво через м'ясорубку пролазить, перетворюючись в акуратні доріжки!
Що може бути таким же смачним і традиційним, якщо не печиво через м'ясорубку? Розсипчасте і цукрове, це ідеальне доповнення до будь-якого чаювання! І адже готується зовсім нескладно. А щоб вам було ще простіше, пропоную подивитися рецепт приготування печива через м'ясорубку з фото! І можна не просто подивитися, але ще і спробувати приготувати.
- Яйця - 3 штуки (жовток)
- Цукор - 1 Склянка
- Олія - 125 грам (вершкове або маргарин)
- Крем - 100 грам
- Борошно - 2, 5-3 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ваніль - За смаком
Розтираємо жовтки з цукром.
Масло потрібно спочатку розм'якшити, а потім додати до жовтків з цукром і розтерти до однорідної маси.
Додайте в масу соду, ваніль і сметану. Перемішайте доти, поки цукор повністю не розчиниться.
Коли цукор розчиниться, починаємо всипати борошно. Замішуємо тісто до густоти. Продовжуємо акуратно місити тісто, складаючи конвертом і злегка приминаючи руками.
Розділити тісто на 4 частини, розкачати кожну в товсту ковбаску. Відправимо в холодильник на 20-30 хвилин.
Прикручуємо до столу м'ясорубку. Встановлюємо на неї спеціальну насадку. Дістаємо з холодильника тісто, і починаємо його прокручувати.
Утворені печенюшки викладаємо на деко і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин, до румяности. Приємного чаювання!