Печиво через м'ясорубку з маргарином
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт смачного печива через м'ясорубку. Всім господаркам на замітку!
Робимо тісто. Маргарину даємо розтанути, а в цей час збиваємо яйця, цукор і гашене оцтом або лимонним соком соду. Потім збиваємо все разом з маргарином. Поступово вводимо борошно і перемішуємо ложкою, потім месім руками. Тісто не повинно липнути до рук. Відправляємо тісто в холодильник і готуємо лист з м'ясорубкою. По частинах тісто пропускаємо через м'ясорубку і робимо печиво по 5-7 см. Запікаємо при 200 градусах 35-40 хвилин. Смачного!
- Маргарин - 250 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Сода - 0, 5 чайних ложки (погасити оцтом)
- Борошно - 3 склянки
В окрему миску викладаємо маргарин і ріжемо на невеликі шматочки. Маргарин попередньо виберіть з холодильника, він повинен бути м'яким. В іншій мисці збиваємо яйця з цукром, додаємо гашене соду і збиваємо ще раз. Потім додаємо маргарин і знову збиваємо.
Поступово вводимо в тісто борошно. Спочатку перемішуємо ложкою, коли стане важко, месім тісто руками. Воно не повинно бути липким. Якщо тісто липне до рук, то треба додати ще борошна.
Готове тісто прибираємо в холодильник. Готуємо м'ясорубку і деко. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Я запікала печиво на папері для випікання, змастивши її соняшниковою олією. Дістаємо тісто, відрізаємо від нього чверть, залишився прибираємо в холодильник. Починаємо прокручувати через м'ясорубку.
Прокручуємо і кожні 5-7 сантиметрів зрізаємо ножем. Таким чином у вас повинно вийти печиво як на фотографії. Заповнюємо деко печивом і відправляємо в духовку запікатися на 35-40 хвилин.