Рецепт Печиво через м'ясорубку зі сметаною фото

Печиво через м'ясорубку зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , Святковий обід
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 16
Час приготування: 40 хв.

Старий добрий рецепт печива через м'ясорубку зі сметаною від наших бабусь - це, мабуть, найшвидший і легкий спосіб приготувати смачні ласощі для всієї родини.

Опис приготування:

Жорсткий, напевно, знайти людину, який жодного разу в житті не куштував цю смакоту! От і я, як і багато хто з вас, пам'ятаю це печиво ще з дитинства, і для мене було важко придумати більш смачні ласощі. Сьогодні я хочу поділитися з вами своїм рецептом і розповісти, як зробити печиво через м'ясорубку зі сметаною. Звичайно, ви в процесі можете робити невеликі зміни на ваш смак, адже у кожної господині є свої секрети, але в будь-якому випадку таке печиво виходить неймовірно смачним і розсипчастим. Рецепт приготування печива через м'ясорубку зі сметаною досить простий і не займе у вас багато часу, тому ви без праці впораєтеся з ним.

  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 125 грам
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Борошно - 3-4 склянок
  • Масло вершкове або маргарин - 150 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Оцет або лимонний сік - За смаком (для гасіння соди)
  • Майонез - 125 грам
печиво через м'ясорубку зі сметаною - фото крок 1
Яйця перемішуємо з цукром до повного розчинення гранул, додаємо ванілін і перетертий маргарин, ретельно збиваємо всі інгредієнти. Додаємо майонез і сметану. Знову перемішуємо. В кінці додаємо соду, гаситься оцтом або лимонним соком.
печиво через м'ясорубку зі сметаною - фото крок 2
Тепер починаємо поступово всипати борошно. Муки знадобиться стільки, скільки візьме тісто, воно повинно вийти досить крутим. Далі тісто бажано поставити в холодильник приблизно на пів годинки, але, якщо часу немає, то можна обійтися без цього.
печиво через м'ясорубку зі сметаною - фото крок 3
Далі пропускаємо готове тісто через м'ясорубку, через кожні 4-5 сантиметром акуратно відокремлюємо отримані черв'ячки ножем і укладаємо на деко.
печиво через м'ясорубку зі сметаною - фото крок 4
Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 20-25 хвилин до золотистого кольору.

Схожі рецепти