Рецепт Печиво через м'ясорубку зі сметаною фото

Печиво через м'ясорубку зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, Святковий обід
Випічка, Печиво

Старий добрий рецепт печива через м'ясорубку зі сметаною від наших бабусь - це, мабуть, найшвидший і легкий спосіб приготувати смачні ласощі для всієї родини.

Жорсткий, напевно, знайти людину, який жодного разу в житті не куштував цю смакоту! От і я, як і багато хто з вас, пам'ятаю це печиво ще з дитинства, і для мене було важко придумати більш смачні ласощі. Сьогодні я хочу поділитися з вами своїм рецептом і розповісти, як зробити печиво через м'ясорубку зі сметаною. Звичайно, ви в процесі можете робити невеликі зміни на ваш смак, адже у кожної господині є свої секрети, але в будь-якому випадку таке печиво виходить неймовірно смачним і розсипчастим. Рецепт приготування печива через м'ясорубку зі сметаною досить простий і не займе у вас багато часу, тому ви без праці впораєтеся з ним.

  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 125 грам
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Борошно - 3-4 склянок
  • Масло вершкове або маргарин - 150 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Оцет або лимонний сік - За смаком (для гасіння соди)
  • Майонез - 125 грам
печиво через м'ясорубку зі сметаною - фото крок 1
Яйця перемішуємо з цукром до повного розчинення гранул, додаємо ванілін і перетертий маргарин, ретельно збиваємо всі інгредієнти. Додаємо майонез і сметану. Знову перемішуємо. В кінці додаємо соду, гаситься оцтом або лимонним соком.
печиво через м'ясорубку зі сметаною - фото крок 2
Тепер починаємо поступово всипати борошно. Муки знадобиться стільки, скільки візьме тісто, воно повинно вийти досить крутим. Далі тісто бажано поставити в холодильник приблизно на пів годинки, але, якщо часу немає, то можна обійтися без цього.
печиво через м'ясорубку зі сметаною - фото крок 3
Далі пропускаємо готове тісто через м'ясорубку, через кожні 4-5 сантиметром акуратно відокремлюємо отримані черв'ячки ножем і укладаємо на деко.
печиво через м'ясорубку зі сметаною - фото крок 4
Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 20-25 хвилин до золотистого кольору.

Схожі рецепти