Млинці з вишнею під сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.
Сезон вишні в самому розпалі. Чого тільки з неї не готують! Я пропоную використовувати її в якості начинки для тонких млинців. Виходить відмінний швидкий сніданок і простий смачний десерт.
Опис приготування:
Рецепт, як приготувати млинці з вишнею під сметаною, простий до неможливості і від того не менш прекрасний. Все в цьому рецепті дуже легко і швидко, млинці готувати можна за звичним для вас рецептом, але все ж раджу приготувати і на мою, впевнена, він вам сподобається. Млинці виходять солодкими, і ця солодкість розбавляється кислої вишнею і легкою кислинкою сметани. Смак виходить дуже яскравим і гармонійним. Млинці з вишнею під сметаною найбільше я люблю на сніданок, це дуже смачно і ситно, але готую їх завжди, коли у мене є вільний час. А зараз, коли самий сезон цієї яскравої ягоди, я готова пекти млинці по кілька разів на день!
- Молоко - 600 грам
- Борошно - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Вишня - 200 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Борошно змішайте з цукром і дрібкою солі.
Потім додайте яйця і добре перемішайте.
Влийте молоко і гарненько все розмішайте до однорідного стану. Скористатися можна міксером або ручним віночком. Головне, щоб не було грудочок. В кінці додайте в тісто 2 ст. Ложки рослинної олії, завдяки цьому сковороду можна буде не змащувати перед випічкою кожного млинця, а тільки перед першим.
Ось таким має вийти тісто для млинців.
Добре розігрійте сковороду, змащену олією. Ополоником виливайте невелику кількість тіста (кількість залежить від розміру вашої сковороди). Випікайте млинці по хвилині з кожної сторони до легкого золотистого кольору.
Заздалегідь підготуйте вишню: промийте під проточною водою і видаліть кісточки. Якщо використовуєте заморожену вишню або консервовану, слідувати, щоб не було надто багато соку, інакше млинці потечуть. Викладіть трохи вишні на млинець і загорніть його в трубочку.
Трубочки з вишнею готові. Можна кожен млинець полити сметаною, а можна скласти млинці гіркою і полити тільки зверху. До речі, сметану можна збити з цукром, але, як на мене, млинці самі по собі досить солодкі, їм не вистачає тільки легкої кислинки.
Млинці з вишнею під сметаною готові. Смачного!