Суп з лисичками з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Цей класичний рецепт супу з лисичками з вершками добре підійде для сімейного обіду. Ніжний вершковий смак в поєднанні з ароматними лисичками відразу ж підніме всім настрій! Смачно і просто!
Це дуже простий рецепт супу з лисичками з вершками. Впевнена, вам сподобається такий варіант обіду. Можна готувати зі свіжих лисичок, а взимку - з сушених. Просто замочіть їх перед приготуванням в гарячій воді. Так що, суп можна готувати цілий рік!
- Лісіцкі - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Вершки - 1 Склянка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Лісіцкі відкриває 15 хвилин в киплячій воді. Воду зливаємо, набираємо нову, доводимо до кипіння.
2. Тепер вогонь зменшимо, додамо картоплю брусочками.
3. Поки картопля і гриби варяться, обсмажити на олії подрібнені цибулю і моркву в борошні. Коли мука стане золотистою, вливаємо вершки. Додамо спеції і доводимо до кипіння на маленькому вогні.
4. Додамо в суп заливку, спеції і зелень. Чекаємо, поки ще раз закипить, знімаємо з вогню. Готово!