Рецепт Грибний суп з лисичками фото

Грибний суп з лисичками
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Картопля, Гриби, Морква, Цибуля, Лісіцкі
Пісні страви, Рецепти без шкоди
На обід
Супи

Грибні супи я дуже люблю, але найчастіше готую їх на основі вершкового сиру. Даний рецепт підкорив мене своєю простотою і ніжністю. Суп вийшов смачним, ароматним і таким ніжним.

Тепер ви знаєте, як приготувати грибний суп з лисичками. Він такий ніжний, що його можна їсти навіть без хліба. Для любителів сухариків можу запропонувати подати такий суп з рум'яними сухариками. Підрум'яньте кубики білого хліба в духовці при 200 градусів близько 5 хвилин. Рум'яні сухарики подайте окремо до супу.

  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Лісіцкі - 100 грам (якщо берете лисички консервовані, то на каструлю в 2 літра достатньо буде 3-4 ст. Ложки.)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
грибний суп з лисичками - фото крок 1
Для приготування супу нам потрібно взяти картопля, ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, gribи Лисички, сіль, перець, спеції до грибних страв.
грибний суп з лисичками - фото крок 2
У сотейнику на рослинному маслі обсмажте дрібно нарізану цибулю. Додайте нарізану моркву.
грибний суп з лисичками - фото крок 3
Добре промийте лисички. Суп можна варити зі свіжих або з консервованих лисичок. Гриб сам по собі дуже ніжний, дуже швидко готується. Лисички додайте в сотейник і обсмажити разом з овочами 3-5 хвилин.
грибний суп з лисичками - фото крок 4
Тепер додайте нарізаний болгарський перець. Перемішайте і тушкуйте 2-3 хвилини.
грибний суп з лисичками - фото крок 5
Картопля очистіть, наріжте кубиком і додайте в сотейник. Залийте все водою. Дайте закипіти. Коли суп закипить, додайте в нього сіль, спеції. Крім чорного меленого перцю у мене була суміш спецій для грибних страв. Додала трохи цієї суміші. До складу суміші входять сушені білі гриби. Їх там вкрай мало, але загальний аромат страві вони надали.
грибний суп з лисичками - фото крок 6
Варіть суп близько 15-20 хвилин до готовності овочів. Розлийте суп по мисочках і подайте до столу гарячим.

Схожі рецепти