Грибний суп з лисичками
(покроковий рецепт з фото)
Грибні супи я дуже люблю, але найчастіше готую їх на основі вершкового сиру. Даний рецепт підкорив мене своєю простотою і ніжністю. Суп вийшов смачним, ароматним і таким ніжним.
Тепер ви знаєте, як приготувати грибний суп з лисичками. Він такий ніжний, що його можна їсти навіть без хліба. Для любителів сухариків можу запропонувати подати такий суп з рум'яними сухариками. Підрум'яньте кубики білого хліба в духовці при 200 градусів близько 5 хвилин. Рум'яні сухарики подайте окремо до супу.
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Лісіцкі - 100 грам (якщо берете лисички консервовані, то на каструлю в 2 літра достатньо буде 3-4 ст. Ложки.)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Для приготування супу нам потрібно взяти картопля, ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, gribи Лисички, сіль, перець, спеції до грибних страв.
У сотейнику на рослинному маслі обсмажте дрібно нарізану цибулю. Додайте нарізану моркву.
Добре промийте лисички. Суп можна варити зі свіжих або з консервованих лисичок. Гриб сам по собі дуже ніжний, дуже швидко готується. Лисички додайте в сотейник і обсмажити разом з овочами 3-5 хвилин.
Тепер додайте нарізаний болгарський перець. Перемішайте і тушкуйте 2-3 хвилини.
Картопля очистіть, наріжте кубиком і додайте в сотейник. Залийте все водою. Дайте закипіти. Коли суп закипить, додайте в нього сіль, спеції. Крім чорного меленого перцю у мене була суміш спецій для грибних страв. Додала трохи цієї суміші. До складу суміші входять сушені білі гриби. Їх там вкрай мало, але загальний аромат страві вони надали.
Варіть суп близько 15-20 хвилин до готовності овочів. Розлийте суп по мисочках і подайте до столу гарячим.