Рецепт Крем-суп з кабачків з лисичками фото

Крем-суп з кабачків з лисичками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Молочні продукти, Картопля, Сир, Гриби, Морква, Кабачок, Цибуля, Лісіцкі, Плавлений сир
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи, Крем-суп

Крем-супи для мене - ознака чогось благородного. Якась вища кухня. Найчастіше в ресторанчиках подають такі крем-супи, і їх смак вражає. Насправді їх не так складно готувати. Приготуємо і ми!

Смачний, легкий і смачний суп у нас вийшов. Вершковий плавлений сир дає йому нотку пікантності. Грибочки роблять смак особливо незвичайним і шматочок грінки (сухарика) завершує весь букет смаку. Подивіться, як приготувати крем-суп з кабачків з лисичками, і ви не пошкодуєте.

  • Кабачок - 1 штука
  • Лисички мариновані - 3-4 Ст. Ложок
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Плавлений сирок - 100 штук
  • Батон білого хліба - 50 грам
крем-суп з кабачків з лисичками - фото крок 1
Для приготування супу візьміть картопля, цибуля, морква, кабачок, спеції, gribи Лисички, сіль, плавлений сир, болгарський перець, батон білого хліба або готові сухарики.
крем-суп з кабачків з лисичками - фото крок 2
Ріпчасту цибулю наріжте кубиком.
крем-суп з кабачків з лисичками - фото крок 3
На рослинному маслі безпосередньо в сотейнику обсмажити цибулю до легкого рум'янцю.
крем-суп з кабачків з лисичками - фото крок 4
Морква, кабачок і болгарський перець наріжте довільно. Не має особливого значення форма нарізки. Ми будемо подрібнювати всі складові супу до стану пюре. Тому різати можна, як вам подобається.
крем-суп з кабачків з лисичками - фото крок 5
До обсмаженої цибулі додайте моркву, перець і кабачок. Обсмажте все разом 5-7 хвилин на середньому вогні.
крем-суп з кабачків з лисичками - фото крок 6
До обсмаженою овочам додайте нарізану картоплю.
крем-суп з кабачків з лисичками - фото крок 7
Залийте гарячим окропом і поставте суп варитися.
крем-суп з кабачків з лисичками - фото крок 8
Коли всі овочі в супі буде готові, додайте в суп натертий на крупній тертці плавлений сирок. Дайте закипіти і перемішайте.
крем-суп з кабачків з лисичками - фото крок 9
Занурювальним блендером збийте суп до однорідності.
крем-суп з кабачків з лисичками - фото крок 10
Батон білого хліба наріжте шматочками, зріжте скориночки. З м'якоті наріжте фігурні грінки. Одягніть їх на бамбукові палички.
крем-суп з кабачків з лисичками - фото крок 11
Запечіть греночкі в духовці при 200 градусах близько 4-5 хвилин. У миску влийте готовий суп-пюре. Кілька ложок грибів викладіть в кожну порційну миску. Додайте трохи зелені.
крем-суп з кабачків з лисичками - фото крок 12
До кожної мисці подайте шашличок з хліба.

Схожі рецепти