Крем-суп з кабачків з лисичками
(покроковий рецепт з фото)
Крем-супи для мене - ознака чогось благородного. Якась вища кухня. Найчастіше в ресторанчиках подають такі крем-супи, і їх смак вражає. Насправді їх не так складно готувати. Приготуємо і ми!
Смачний, легкий і смачний суп у нас вийшов. Вершковий плавлений сир дає йому нотку пікантності. Грибочки роблять смак особливо незвичайним і шматочок грінки (сухарика) завершує весь букет смаку. Подивіться, як приготувати крем-суп з кабачків з лисичками, і ви не пошкодуєте.
- Кабачок - 1 штука
- Лисички мариновані - 3-4 Ст. Ложок
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Плавлений сирок - 100 штук
- Батон білого хліба - 50 грам
Для приготування супу візьміть картопля, цибуля, морква, кабачок, спеції, gribи Лисички, сіль, плавлений сир, болгарський перець, батон білого хліба або готові сухарики.
Ріпчасту цибулю наріжте кубиком.
На рослинному маслі безпосередньо в сотейнику обсмажити цибулю до легкого рум'янцю.
Морква, кабачок і болгарський перець наріжте довільно. Не має особливого значення форма нарізки. Ми будемо подрібнювати всі складові супу до стану пюре. Тому різати можна, як вам подобається.
До обсмаженої цибулі додайте моркву, перець і кабачок. Обсмажте все разом 5-7 хвилин на середньому вогні.
До обсмаженою овочам додайте нарізану картоплю.
Залийте гарячим окропом і поставте суп варитися.
Коли всі овочі в супі буде готові, додайте в суп натертий на крупній тертці плавлений сирок. Дайте закипіти і перемішайте.
Занурювальним блендером збийте суп до однорідності.
Батон білого хліба наріжте шматочками, зріжте скориночки. З м'якоті наріжте фігурні грінки. Одягніть їх на бамбукові палички.
Запечіть греночкі в духовці при 200 градусах близько 4-5 хвилин. У миску влийте готовий суп-пюре. Кілька ложок грибів викладіть в кожну порційну миску. Додайте трохи зелені.
До кожної мисці подайте шашличок з хліба.