Рецепт Качина грудка на сковороді фото

Качина грудка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Качка, Качина грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

На обід або вечерю у вас є качина грудка і ви не знаєте, як просто і смачно її зробити? Поспішаю поділитися з вами приголомшливим варіантом, який ви точно оціните. Досить швидко і дуже апетитно!

Я покажу вам, як приготувати качину грудку на сковороді з мінімальними зусиллями. Крім солі і перцю в рецепті немає ніяких спецій, але при бажанні ви можете використовувати також сушені трави та інші приправи. На мій погляд, найкраще доповнити смак птиці перед подачею соусом. Для зайнятих і недосвідчених господинь цей рецепт точно то, що треба!

  • Качина грудка - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
качина грудка на сковороді - фото крок 1
1. Грудку вимийте і висушіть добре паперовим рушником.
качина грудка на сковороді - фото крок 2
2. Гострим ножем зробіть ось такі надрізи на шкірці, не зачіпаючи м'ясо.
качина грудка на сковороді - фото крок 3
3. Посоліть і поперчіть за смаком.
качина грудка на сковороді - фото крок 4
4. Викладіть на суху розігріту сковороду грудку шкірою вниз. Смажте на середньому вогні хвилин 12-15. За цей час виділиться достатня кількість жиру.
качина грудка на сковороді - фото крок 5
5. Акуратно злийте жир (але не виливайте, його можна використовувати для соусу, наприклад, або podlivи) і продовжуйте смажити грудку до готовності.
качина грудка на сковороді - фото крок 6
6. Зніміть її з вогню і залиште на 5-10 хвилин, щоб грудка "відпочила" . Тільки після цього наріжте і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти