Качина грудка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
На обід або вечерю у вас є качина грудка і ви не знаєте, як просто і смачно її зробити? Поспішаю поділитися з вами приголомшливим варіантом, який ви точно оціните. Досить швидко і дуже апетитно!
Я покажу вам, як приготувати качину грудку на сковороді з мінімальними зусиллями. Крім солі і перцю в рецепті немає ніяких спецій, але при бажанні ви можете використовувати також сушені трави та інші приправи. На мій погляд, найкраще доповнити смак птиці перед подачею соусом. Для зайнятих і недосвідчених господинь цей рецепт точно то, що треба!
- Качина грудка - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1. Грудку вимийте і висушіть добре паперовим рушником.
2. Гострим ножем зробіть ось такі надрізи на шкірці, не зачіпаючи м'ясо.
3. Посоліть і поперчіть за смаком.
4. Викладіть на суху розігріту сковороду грудку шкірою вниз. Смажте на середньому вогні хвилин 12-15. За цей час виділиться достатня кількість жиру.
5. Акуратно злийте жир (але не виливайте, його можна використовувати для соусу, наприклад, або podlivи) і продовжуйте смажити грудку до готовності.
6. Зніміть її з вогню і залиште на 5-10 хвилин, щоб грудка "відпочила" . Тільки після цього наріжте і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!