Качина грудка Магре
(покроковий рецепт з фото)
Смачне це блюдо? однозначно! Рекомендую всім для себе відкрити цей простий рецепт, як приготувати качину грудку Магре! Найкраще рішення, якщо ви збираєтеся порадувати своїх улюблених вечерею!
Спробуйте це вишукане блюдо! Рецепт приготування качиної грудки Магре перед вами. Я вам у всіх подробицях розповім, як же готувати цю страву. Спробуйте і не пошкодуєте - качка дуже ніжна і соковита одночасно. Кому ж таке не сподобається? Так що як буде привід - обов'язково спробуйте!
- Качині грудки - 2 штуки
- Вино біле десертне - 1 Склянка
- Ізюм - 0.5 склянки
- Спеції - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - За смаком
1. Грудку розморозимо, промиємо, трохи відіб'ємо і зробимо отакі на ній надрізи. Натираємо її з сіллю, спеціями і часником, нехай маринується годину.
2. Тепер обсмажити на сильному вогні з усіх боків до рум'яної, потім приберемо вогонь до мінімального і заливаємо вином.
3. Туди ж - заздалегідь промитий і відпарені родзинки. На маленькому вогні тушкуємо близько 10-15 хвилин після закипання.
4. От і все! Смачного!