Качина грудка Магре
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачне це блюдо? однозначно! Рекомендую всім для себе відкрити цей простий рецепт, як приготувати качину грудку Магре! Найкраще рішення, якщо ви збираєтеся порадувати своїх улюблених вечерею!
Опис приготування:
Спробуйте це вишукане блюдо! Рецепт приготування качиної грудки Магре перед вами. Я вам у всіх подробицях розповім, як же готувати цю страву. Спробуйте і не пошкодуєте - качка дуже ніжна і соковита одночасно. Кому ж таке не сподобається? Так що як буде привід - обов'язково спробуйте!
- Качині грудки - 2 штуки
- Вино біле десертне - 1 Склянка
- Ізюм - 0.5 склянки
- Спеції - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - За смаком
1. Грудку розморозимо, промиємо, трохи відіб'ємо і зробимо отакі на ній надрізи. Натираємо її з сіллю, спеціями і часником, нехай маринується годину.
2. Тепер обсмажити на сильному вогні з усіх боків до рум'яної, потім приберемо вогонь до мінімального і заливаємо вином.
3. Туди ж - заздалегідь промитий і відпарені родзинки. На маленькому вогні тушкуємо близько 10-15 хвилин після закипання.
4. От і все! Смачного!