Рецепт Качина грудка Магре фото

Качина грудка Магре
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Качка , Качина грудка
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачне це блюдо? однозначно! Рекомендую всім для себе відкрити цей простий рецепт, як приготувати качину грудку Магре! Найкраще рішення, якщо ви збираєтеся порадувати своїх улюблених вечерею!

Опис приготування:

Спробуйте це вишукане блюдо! Рецепт приготування качиної грудки Магре перед вами. Я вам у всіх подробицях розповім, як же готувати цю страву. Спробуйте і не пошкодуєте - качка дуже ніжна і соковита одночасно. Кому ж таке не сподобається? Так що як буде привід - обов'язково спробуйте!

  • Качині грудки - 2 штуки
  • Вино біле десертне - 1 Склянка
  • Ізюм - 0.5 склянки
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Зелень - За смаком
качина грудка Магре - фото крок 1
1. Грудку розморозимо, промиємо, трохи відіб'ємо і зробимо отакі на ній надрізи. Натираємо її з сіллю, спеціями і часником, нехай маринується годину.
качина грудка Магре - фото крок 2
2. Тепер обсмажити на сильному вогні з усіх боків до рум'яної, потім приберемо вогонь до мінімального і заливаємо вином.
качина грудка Магре - фото крок 3
3. Туди ж - заздалегідь промитий і відпарені родзинки. На маленькому вогні тушкуємо близько 10-15 хвилин після закипання.
качина грудка Магре - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти