Хек тушкований з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів риби пропоную просте і смачне блюдо. Це хек, тушкований з морквою і цибулею в томатному соусі. Просто, швидко, корисно і дуже смачно.
Ароматний хек з овочами в кисло-солодкому соусі сподобається багатьом любителям риби. Блюдо легке і дуже смачне. Подавайте його зі свіжим хлібом, картопляним пюре або просто з відвареною картоплею. За цим рецептом можна приготувати будь-яку велику рибу.
- Хек - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
Підготуйте інгредієнти для приготування хека.
Моркву і цибулю очистіть, помийте і наріжте довільно. Викладіть в каструлю з товстим дном.
Налийте соняшникову олію і підсмажте протягом 7-8 хвилин, періодично перемішуючи. Додайте томатну пасту.
Наливати 200 мл. Води, додайте сіль, цукор і перець, перемішайте соус.
Хек чистий, попатраєте і помийте.
Наріжте на шматочки.
Обваляйте кожен шматочок у борошні і викладіть в каструлю з соусом.
Додайте лавровий лист.
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте хек з овочами на невеликому вогні 20 хвилин.
Хек тушкований з овочами готовий. Подавайте на обід або вечерю.