Рецепт Тушкований минтай з морквою і цибулею фото

Тушкований минтай з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морква , Цибуля , Минтай
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 50 хв.

Бажаєте приготувати смачну рибку, тушковану з морквою і цибулею? Приготуйте на обід або вечерю ніжний минтай. Риба гаситься в молоці, що надає страві особливу пікантність. Рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо тушкований минтай з морквою і цибулею в домашніх умовах. Обробляємо і нарізаємо шматочками минтай, потім обвалюють його в борошні й обсмажуємо до золотистого на рослинній олії. Додаємо цибулю і моркву, заливаємо все молоком і продовжуємо тушкувати на повільному вогні приблизно 30 хвилин. Хай щастить!

  • Минтай - 1 кілограм
  • Молоко - 1 літр
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Борошно - За смаком
  • Сіль - За смаком
тушкований минтай з морквою і цибулею - фото крок 1
Обробляє рибу і нарізаємо порційними шматками. Потім потрібно обваляти рибу в борошні і обсмажити на рослинному маслі.
тушкований минтай з морквою і цибулею - фото крок 2
Обсмажуємо до золотистого кольору.
тушкований минтай з морквою і цибулею - фото крок 3
Додаємо цибулю, порізаний півкільцями.
тушкований минтай з морквою і цибулею - фото крок 4
Також кладемо терту моркву і вливаємо молоко.
тушкований минтай з морквою і цибулею - фото крок 5
Доводимо до кипіння і тушкуємо під кришкою 30 хвилин, вогонь мінімальний.
тушкований минтай з морквою і цибулею - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти