Рецепт Сирно-йогуртовий крем фото

Сирно-йогуртовий крем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Десерти , Крем , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мої найулюбленіші крему для випічки і десертів - це сирні. Вони ніжні і легко поєднуються з безліччю видів тесту. З ними вдало йтимуть і свіжі ягоди, і кислуваті фрукти.

Опис приготування:

Як приготувати сирно-йогуртовий крем, прочитайте нижче. Ми будемо робити його з желатином, тому після нанесення на бісквіт йому буде необхідно постояти в холодильнику до повного застигання. Експериментуйте і спробуйте його не тільки до бісквітного торту, але навіть і як самостійне солодке.

  • Сир - 300 грам
  • Йогурт - 300 грам
  • Цукрова пудра - 40 грам
  • Чорний шоколад - 50 грам
  • Желатин - 15 грам
  • Вода тепла - 100 мілілітрів
  • Ванілін - 1 грам
сирно-йогуртовий крем - фото крок 1
Желатин залийте водою і залиште набухати на 40 хвилин.
сирно-йогуртовий крем - фото крок 2
У мисці з'єднайте ванілін, сир, цукрову пудру і йогурт. Збийте масу міксером.
сирно-йогуртовий крем - фото крок 3
Як тільки желатин набряк, поставте його на вогонь і нагрійте до повного розчинення, постійно помішуючи. Далі остудіть суміш.
сирно-йогуртовий крем - фото крок 4
Змішайте міксером желатинову суміш з сирною. Шоколад натрію, додайте його до маси, добре перемішайте.
сирно-йогуртовий крем - фото крок 5
Готовий крем нанесіть на бісквіт і залиште в холодильнику на пару годин для застигання.

Схожі рецепти