Сирно-йогуртовий крем
(покроковий рецепт з фото)
Мої найулюбленіші крему для випічки і десертів - це сирні. Вони ніжні і легко поєднуються з безліччю видів тесту. З ними вдало йтимуть і свіжі ягоди, і кислуваті фрукти.
Як приготувати сирно-йогуртовий крем, прочитайте нижче. Ми будемо робити його з желатином, тому після нанесення на бісквіт йому буде необхідно постояти в холодильнику до повного застигання. Експериментуйте і спробуйте його не тільки до бісквітного торту, але навіть і як самостійне солодке.
- Сир - 300 грам
- Йогурт - 300 грам
- Цукрова пудра - 40 грам
- Чорний шоколад - 50 грам
- Желатин - 15 грам
- Вода тепла - 100 мілілітрів
- Ванілін - 1 грам
Желатин залийте водою і залиште набухати на 40 хвилин.
У мисці з'єднайте ванілін, сир, цукрову пудру і йогурт. Збийте масу міксером.
Як тільки желатин набряк, поставте його на вогонь і нагрійте до повного розчинення, постійно помішуючи. Далі остудіть суміш.
Змішайте міксером желатинову суміш з сирною. Шоколад натрію, додайте його до маси, добре перемішайте.
Готовий крем нанесіть на бісквіт і залиште в холодильнику на пару годин для застигання.