Рецепт Йогуртовий крем для торта фото

Йогуртовий крем для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Десерти , Крем , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 1
Час приготування: 50 хв.

Ніжний повітряний крем з йогурту допоможе зробити ваш торт надзвичайно смачним. Розповідаю, як зробити йогуртовий крем для торта за моїм рецептом.

Опис приготування:

Йогуртовий крем, приготований за цим простим рецептом, підійде для будь-яких тортів і десертів. Його можна змішувати з морозивом і фруктами, прикрашати тістечка і додавати до фруктових салатів. Приготувати такий крем в домашніх умовах дуже легко і просто. І що, що він може зберігатися кілька днів - ще один великий плюс. Приготуйте такий йогуртовий крем для торта - я впевнена, що кінцевий результат вас здивує і порадує.

  • Йогурт - 500 грам
  • Желатин - 30 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Вершки 33% - 400 грам
  • Лимонний концентрований сік - 125 грам
  • Вода - 1/3 склянки (для замочування желатину)
йогуртовий крем для торта - фото крок 1
Замочуємо желатин в теплій воді.
йогуртовий крем для торта - фото крок 2
У глибоку миску виливаємо йогурт і всипаємо в нього цукор. Кількість цукру може змінюватися, в залежності від того, який у вас йогурт і який смак ви хочете отримати. Збиваємо до повного розчинення цукру.
йогуртовий крем для торта - фото крок 3
Нагріваємо ємність з замоченим желатином на плиті і весь час розмішуємо. Чи не даємо кипіти. Як тільки желатин повністю розчиниться, прибираємо його з вогню і ставимо остигати.
йогуртовий крем для торта - фото крок 4
Збиваємо вершки в густу і пишну піну.
йогуртовий крем для торта - фото крок 5
У йогурт вводимо злегка остиглий желатин і лимонний сік, ретельно перемішуємо і додаємо збиті вершки. Вимішуємо до однорідного стану.
йогуртовий крем для торта - фото крок 6
Перекладаємо наш крем в ємності з кришкою і ставимо в холодильник. Після того, як він відстоїться і загуснет, його можна використовувати для прошарку торта. Зберігати його можна 5-7 днів.

Схожі рецепти