Апельсиновий крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний, яскравий, ароматний і ніжний крем для прошарку бісквітного торта. Приготувати його нескладно, такий крем відмінно підходить і для наповнення пісочних кошичків, листкових і заварних трубочок.
У вас наближається свято і ви в роздумах, який торт і з яким кремом приготувати? Я раджу вам спекти бісквітний торт і для прошарку використовувати ароматний і ніжний апельсиновий крем. Особливо добре такий крем поєднується з шоколадним бісквітом. Рецепт приготування апельсинового крему для торта простий, але трохи часу доведеться витратити на підготовку апельсинів. Зате результат вас порадує, повірте.
- Апельсин - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 200 грам
Заливаємо апельсини водою, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Варимо 5 хвилин, потім воду зливаємо і процедуру варіння повторюємо ще 2 рази.
Остигнули апельсини розрізаємо і видаляємо кісточки.
Потім подрібнюємо апельсини в блендері до однорідної маси.
Масло нам знадобиться кімнатної температури, тому дістаньте його з холодильника заздалегідь.
Додаємо до маслу цукор.
І збиваємо міксером до пишноти.
Тепер додамо вийшло у нас апельсинове пюре.
І збиваємо міксером до однорідності. Крем готовий.
Прошаровуються торт кремом і відправляємо в холодильник на ніч.