Апельсиновий крем для бісквіта
(покроковий рецепт з фото)
Скільки я себе пам'ятаю, завжди любила поєднання солодкого тіста і кислої прошарку або начинки. Думаю, що багатьом таке поєднання теж подобається. Тому і підготувала для вас цей рецепт крему.
Уважно прочитайте про те, як приготувати апельсиновий крем для бісквіта. Це дуже вдалий і смачний десерт. Можна не втриматися і з'їсти його просто ложкою. Він добре підійде як для класичного тесту, так і для такого, в який додаються цитрусові нотки. Любителі солодкого обов'язково оцінять.
- Яйця - 4 штуки
- Лимон - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
Лимон і апельсин добре помийте. Зніміть з них цедру, не зачіпаючи білий шар, в іншому випадку крем буде неприємно гірчити.
З м'якоті фруктів вичавіть сік.
У каструльці змішайте сік, цукор і цедру. Вбийте туди ж яйця, все як слід збийте.
Поставте рідина на водяну баню з повільним вогнем. Додайте масло. Варіть крем до загустіння близько півгодини, помішуючи. Потім остудіть.