Рецепт Апельсиновий крем для бісквіта фото

Апельсиновий крем для бісквіта
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Апельсин
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Десерти , Крем
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Скільки я себе пам'ятаю, завжди любила поєднання солодкого тіста і кислої прошарку або начинки. Думаю, що багатьом таке поєднання теж подобається. Тому і підготувала для вас цей рецепт крему.

Опис приготування:

Уважно прочитайте про те, як приготувати апельсиновий крем для бісквіта. Це дуже вдалий і смачний десерт. Можна не втриматися і з'їсти його просто ложкою. Він добре підійде як для класичного тесту, так і для такого, в який додаються цитрусові нотки. Любителі солодкого обов'язково оцінять.

  • Яйця - 4 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
апельсиновий крем для бісквіта - фото крок 1
Лимон і апельсин добре помийте. Зніміть з них цедру, не зачіпаючи білий шар, в іншому випадку крем буде неприємно гірчити.
апельсиновий крем для бісквіта - фото крок 2
З м'якоті фруктів вичавіть сік.
апельсиновий крем для бісквіта - фото крок 3
У каструльці змішайте сік, цукор і цедру. Вбийте туди ж яйця, все як слід збийте.
апельсиновий крем для бісквіта - фото крок 4
Поставте рідина на водяну баню з повільним вогнем. Додайте масло. Варіть крем до загустіння близько півгодини, помішуючи. Потім остудіть.

Схожі рецепти