Крем для бісквіта
(покроковий рецепт з фото)
Люблю нескладні пироги з кремом. Тому поділюся рецептом, як приготувати крем для бісквіта. Цей крем має ніжну консистенцію і приємний запах цитрусових. Ідеально просочує бісквітні коржі.
При готуванні бісквіта з кремом необхідно враховувати, що бісквітні коржі повинні повністю охолонути після випічки. А ще краще дати їм кілька годин постояти після випікання. Тільки після цього можете змащувати їх кремом і формувати пиріг.
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 70 грам
- Вино біле сухе - 80 мілілітрів
- Апельсин - 1 штука
Апельсин ретельно вимийте і протріть насухо. За допомогою дрібної терки зніміть з апельсина цедру і покладіть її в тарілочку, змішайте з цукром.
З апельсина вичавіть сік, до нього додайте 1 яйце, а від інших яєць відокремте жовтки і теж відправте їх в сік. Туди ж вилийте вино і поставте масу на середній вогонь нагріватися.
При нагріванні постійно помештвайте крем віночком. Крем почне загусати, тоді Відведіть туди цедру, всю або частину, на ваш смак. Вимкнути вогонь.
Збийте в пишну піну 4 білка і введіть їх в крем після того, як він практично охолоне. От і все, наш крем готовий.