Крем для бісквіта

Крем для бісквіта
Кількість порцій: 8 Час приготування: 20 хв.
Люблю нескладні пироги з кремом. Тому поділюся рецептом, як приготувати крем для бісквіта. Цей крем має ніжну консистенцію і приємний запах цитрусових. Ідеально просочує бісквітні коржі.

опис приготування:

При готуванні бісквіта з кремом необхідно враховувати, що бісквітні коржі повинні повністю охолонути після випічки. А ще краще дати їм кілька годин постояти після випікання. Тільки після цього можете змащувати їх кремом і формувати пиріг.

  • яйця— 5 штук
  • цукор— 70 грам
  • Вино біле сухе— 80 мілілітрів
  • апельсин— 1 штука
Крем для бісквіта - фото крок 1 Апельсин ретельно вимийте і протріть насухо. За допомогою дрібної терки зніміть з апельсина цедру і покладіть її в тарілочку, змішайте з цукром.

Крем для бісквіта - фото крок 2 З апельсина вичавіть сік, до нього додайте 1 яйце, а від інших яєць відокремте жовтки і теж відправте їх в сік. Туди ж вилийте вино і поставте масу на середній вогонь нагріватися.

Крем для бісквіта - фото крок 3 При нагріванні постійно помештвайте крем віночком. Крем почне загусати, тоді Відведіть туди цедру, всю або частину, на ваш смак. вимкнути вогонь.

Крем для бісквіта - фото крок 4 Збийте в пишну піну 4 білка і введіть їх в крем після того, як він практично охолоне. От і все, наш крем готовий.

Схожі рецепти

Апельсиновий крем для бісквіта

Апельсиновий крем для бісквіта

Скільки я себе пам'ятаю, завжди любила поєднання солодкого тіста і кислої прошарку або начинки. думаю, що багатьом таке поєднання теж подобається. Тому і підготувала для вас цей рецепт крему. опис приготування: Уважно прочитайте про те, як приготувати апельсиновий крем для бісквіта. Це дуже вд...

читати далі
Крем для бісквіта з згущеного молока і масла

Крем для бісквіта з згущеного молока і масла

Крем для бісквіта з згущеного молока і масла - один з найпростіших і швидких в приготуванні кремів. Він ідеально підійде для прослаіванія і прикраси всіляких бісквітних тортів, рулетів і тістечок. опис приготування: подивіться, як приготувати крем для бісквіта з згущеного молока і масла. Він д...

читати далі
Вершковий крем для бісквіта

Вершковий крем для бісквіта

Нещодавно я дізналася, як приготувати вершковий крем для бісквіта. мене здивувало, що він досить густий, адже бісквіт не зможе просочитися. Але хитрість в тому, що просочення можна готувати окремо. опис приготування: Крем виходить досить солодким, тому регулюйте кількість цукру в самих бісквіт...

читати далі
Сирний крем для бісквіта

Сирний крем для бісквіта

Сир - абсолютно унікальний продукт. Це одночасно універсальний дієтичний інгредієнт для багатьох страв, але і солодка основа для великої кількості десертів на святковий стіл. опис приготування: Моя сім'я вже давно звикла і полюбила мої експерименти з випічкою. І до кожної такої випічці потрібе...

читати далі
Заварний крем для бісквіта

Заварний крем для бісквіта

Чи збираєтеся робити бісквітний торт? Тоді ви повинні знати рецепт, як приготувати заварний крем для бісквіта. Його можна їсти ложками, але все ж краще використовувати для начинки або прикраси. опис приготування: У готовий крем ви можете додати подрібнені горіхи, ваніль або корицю, Шоколад або...

читати далі