Рецепт Крем для бісквіта фото

Крем для бісквіта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Фрукти , Яйця , Апельсин
На полуденок , Для дітей
Десерти , Крем
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 хв.

Люблю нескладні пироги з кремом. Тому поділюся рецептом, як приготувати крем для бісквіта. Цей крем має ніжну консистенцію і приємний запах цитрусових. Ідеально просочує бісквітні коржі.

Опис приготування:

При готуванні бісквіта з кремом необхідно враховувати, що бісквітні коржі повинні повністю охолонути після випічки. А ще краще дати їм кілька годин постояти після випікання. Тільки після цього можете змащувати їх кремом і формувати пиріг.

  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 70 грам
  • Вино біле сухе - 80 мілілітрів
  • Апельсин - 1 штука
крем для бісквіта - фото крок 1
Апельсин ретельно вимийте і протріть насухо. За допомогою дрібної терки зніміть з апельсина цедру і покладіть її в тарілочку, змішайте з цукром.
крем для бісквіта - фото крок 2
З апельсина вичавіть сік, до нього додайте 1 яйце, а від інших яєць відокремте жовтки і теж відправте їх в сік. Туди ж вилийте вино і поставте масу на середній вогонь нагріватися.
крем для бісквіта - фото крок 3
При нагріванні постійно помештвайте крем віночком. Крем почне загусати, тоді Відведіть туди цедру, всю або частину, на ваш смак. Вимкнути вогонь.
крем для бісквіта - фото крок 4
Збийте в пишну піну 4 білка і введіть їх в крем після того, як він практично охолоне. От і все, наш крем готовий.

Схожі рецепти