Рецепт Сирний крем для бісквіта фото

Сирний крем для бісквіта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Сир, Желатин
На швидку руку
Випічка, Десерти, Торти, Бісквітний торт

Сир - абсолютно унікальний продукт. Це одночасно універсальний дієтичний інгредієнт для багатьох страв, але і солодка основа для великої кількості десертів на святковий стіл.

Моя сім'я вже давно звикла і полюбила мої експерименти з випічкою. І до кожної такої випічці потрібен правильний крем. Особливо, коли язик йде про тортах. Тому я приготувала для вас інструкцію, як приготувати сирний крем для бісквіта. Він виходить дуже ніжним і ідеально поєднується з тестом.

  • Сир зернистий - 250 грам
  • Вершки 35% - 300 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Вода кип'ячена тепла - 50 мілілітрів
сирний крем для бісквіта - фото крок 1
У мисці замочіть желатин в воді на півгодини. Далі желатин нагрійте на водяній бані, постійно помішуючи, щоб він розчинився. Потім охолодіть при кімнатній температурі.
сирний крем для бісквіта - фото крок 2
Сир протріть через сито, а потім змішайте з половиною цукру. Додайте желатинову воду в сирну масу і добре перемішайте.
сирний крем для бісквіта - фото крок 3
В іншій мисці збийте вершки з цукром, що залишився. І потім додайте їх частинами до сирної маси.
сирний крем для бісквіта - фото крок 4
Готовий крем використовуйте для обмазки бісквіта, коли він охолоне, щоб крем не потік. Приємною дегустації!

Схожі рецепти