Сирний крем для бісквіта
(покроковий рецепт з фото)
Сир - абсолютно унікальний продукт. Це одночасно універсальний дієтичний інгредієнт для багатьох страв, але і солодка основа для великої кількості десертів на святковий стіл.
Моя сім'я вже давно звикла і полюбила мої експерименти з випічкою. І до кожної такої випічці потрібен правильний крем. Особливо, коли язик йде про тортах. Тому я приготувала для вас інструкцію, як приготувати сирний крем для бісквіта. Він виходить дуже ніжним і ідеально поєднується з тестом.
- Сир зернистий - 250 грам
- Вершки 35% - 300 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Желатин - 10 грам
- Вода кип'ячена тепла - 50 мілілітрів
У мисці замочіть желатин в воді на півгодини. Далі желатин нагрійте на водяній бані, постійно помішуючи, щоб він розчинився. Потім охолодіть при кімнатній температурі.
Сир протріть через сито, а потім змішайте з половиною цукру. Додайте желатинову воду в сирну масу і добре перемішайте.
В іншій мисці збийте вершки з цукром, що залишився. І потім додайте їх частинами до сирної маси.
Готовий крем використовуйте для обмазки бісквіта, коли він охолоне, щоб крем не потік. Приємною дегустації!