Кабачкові оладки з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні і ситні кабачкові оладки можна зробити ще смачніше, якщо додати в них ковбасу. Причому сорт ковбаси може бути будь-який: молочна або копчена - вибирайте на свій смак.
Кабачкові оладки вийдуть навіть у школяра - блюдо просто неможливо зіпсувати! головне - не перепечеться їх, тому нагрів обов'язково повинен бути помірним, а не сильним. Подавайте блюдо зі сметаною, часниковим соусом, кетчупом і т.Д.
- Кабачок - 1 штука (молодий)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Ковбаса - 100 грам (молочна)
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Вода - 50 мілілітрів

Підготуйте зазначені інгредієнти.

Кабачок промийте у воді, зріжте з плоду хвостики і натріть його на тертці в глибоку ємність. Приправити сіллю і залиште на 5 хвилин, щоб нарізка виділила рідина. Обов'язково відіжміть кабачкову масу, зливаючи сік.

Вбийте в масу курячі яйця, влийте 50 мл. Холодної води, всипте дрібку солі і збийте. Натріть ковбасу в ємність на тертці і акуратно вмішати її в кабачкову масу.

Всипте просіяне пшеничне борошно вищого сорту, акуратно перемішайте весь вміст ємності між собою.

Прогрійте сковороду з рослинним маслом. Столовою ложкою викладіть в нього кабачкової тісто і обсмажте оладки з кожного боку по хвилині на помірному нагріванні до рум'яності.

Викладіть золотисту випічку на тарілки і подайте до столу теплою зі сметаною будь-якої жирності.