Рецепт Кабачкові оладки з ковбасою фото

Кабачкові оладки з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Кабачок , Ковбаса
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Ароматні і ситні кабачкові оладки можна зробити ще смачніше, якщо додати в них ковбасу. Причому сорт ковбаси може бути будь-який: молочна або копчена - вибирайте на свій смак.

Опис приготування:

Кабачкові оладки вийдуть навіть у школяра - блюдо просто неможливо зіпсувати! головне - не перепечеться їх, тому нагрів обов'язково повинен бути помірним, а не сильним. Подавайте блюдо зі сметаною, часниковим соусом, кетчупом і т.Д.

  • Кабачок - 1 штука (молодий)
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Ковбаса - 100 грам (молочна)
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Вода - 50 мілілітрів
кабачкові оладки з ковбасою - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
кабачкові оладки з ковбасою - фото крок 2
Кабачок промийте у воді, зріжте з плоду хвостики і натріть його на тертці в глибоку ємність. Приправити сіллю і залиште на 5 хвилин, щоб нарізка виділила рідина. Обов'язково відіжміть кабачкову масу, зливаючи сік.
кабачкові оладки з ковбасою - фото крок 3
Вбийте в масу курячі яйця, влийте 50 мл. Холодної води, всипте дрібку солі і збийте. Натріть ковбасу в ємність на тертці і акуратно вмішати її в кабачкову масу.
кабачкові оладки з ковбасою - фото крок 4
Всипте просіяне пшеничне борошно вищого сорту, акуратно перемішайте весь вміст ємності між собою.
кабачкові оладки з ковбасою - фото крок 5
Прогрійте сковороду з рослинним маслом. Столовою ложкою викладіть в нього кабачкової тісто і обсмажте оладки з кожного боку по хвилині на помірному нагріванні до рум'яності.
кабачкові оладки з ковбасою - фото крок 6
Викладіть золотисту випічку на тарілки і подайте до столу теплою зі сметаною будь-якої жирності.

Схожі рецепти