Кабачкові оладки без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Вся принадність страви в тому, що воно одночасно і корисне і смачне. Тому, якщо ви стежите за своїм харчуванням, сподіваюся вам стане в нагоді рецепт приготування кабачковий оладок без яєць.
Рецепт приготування кабачковий оладок включає в себе два етапи: Тест zamešivanie і промінь. Якщо правильно замісити тісто, оладки вийдуть ароматними, трохи хрусткими і, без сумніву, смачними.
- Кабачки - 1 штука
- Зелень - За смаком (петрушка, кріп, за смаком)
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Натираємо кабачки на тертці. Дрібно ріжемо зелень.
Віджимаємо кабачки і змішуємо їх із зеленню.
Розмішуючи, додаємо борошно.
Розмішуємо тісто, поки воно не стане густим. Якщо його можна зачерпнути ложкою з гіркою, значить тісто дійшло до потрібного стану.
Змащуємо сковороду рослинною олією, ставимо повільний вогонь. Красива кекс з тіста, кладемо на сковорідку. Обсмажуємо до рум'яної скоринки.