Кабачкові оладки без масла
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо кабачкові оладки без масла - дієтичні, смачні і апетитні. Кабачкові оладки без масла сподобаються всім дорослим і дітям. Подавати оладки до столу можна зі сметаною або соусом.
Приготувати кабачкові оладки без масла можна як на антипригарной сковороді, так і в духовій шафі, на силіконовому килимку. Оладки можна подати до обіду або вечері, також вони добре підійдуть просто як перекушування, з чаєм або кавою. Неодмінно спробуйте рецепт, думаю, вам сподобається результат.
- Кабачки - 1 штука
- Яйця курячі - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Кабачок натріть на дрібній тертці, після відіжміть рідину і перекладіть кабачок в миску.
Додайте до кабачків куряче яйце.
Всипте в миску пшеничне борошно, додайте сіль і мелений перець за смаком.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти між собою.
Сковороду з антипригарним покриттям добре прогрійте. Кабачкову масу викладіть столовою ложкою, смажте оладки під кришкою по кілька хвилин з кожного боку.
Приємного вам апетиту!