Кабачкові оладки дієтичні
(покроковий рецепт з фото)
Любіть оладки, але хвилюєтеся за зайві сантиметри на талії? Тоді вам сподобається наступний рецепт, як приготувати кабачкові оладки дієтичні. Прості і смачні овочеві оладки для всіх.
Оладки можна подавати зі сметаною або зробити для них соус на основі сметани. Можете додати до кабачків морква, картопля, зелень або інші овочі. Оладки подавайте відразу після приготування. Кабачок можете натерти на тертці вручну або скористатися комбайном.
- Кабачки - 3 штуки
- Борошно - 1/4 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Зелена цибуля - 0, 5 пучка
- Оливкова олія - За смаком
- Крем - За смаком
1. Вимийте кабачки, ображати край плодоніжки і натріть їх на крупній тертці. Помістіть їх в друшляк і посипте сіллю, залиште на 10 хвилин, потім промийте і вичавіть руками надлишки соку.
2. Перекладіть кабачки в миску, додайте борошно, яйця і подрібнену зелену цибулю, перемішайте.
3. Розігрійте сковороду з оливковою олією, ложкою викладіть кабачкову суміш і обсмажуйте до готовності з двох сторін, перекладіть їх відразу на серветку.
4. Умочіть з двох сторін серветкою, щоб позбутися від надлишків жиру. Подавайте оладки зі сметаною.