Суп з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам запропонувати в якості обіду приготувати дуже ситний і дуже смачний суп з курячої печінки в домашніх умовах! Виходить суп наваристим і ароматним, і завжди подобається всій родині!
Навіть не знаю чому, але цей рецепт приготування супу з курячої печінки просто в захват призводить діточок! А адже це важливо - адже зазвичай діти і від гречаної каші, і від печінки можуть вернути ніс, але ж це дуже корисні продукти, правда адже? А цей супчик виходить красивим на вигляд і дуже ароматним, - тут вже ні дорослі, Наш детіа не пручався! Так що розповідаю, як приготувати суп з курячої печінки!
- Печінка куряча - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Гречка - 0.5 склянки
- Борошно - 0.5 склянки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Картопля моєму, чистим, ріжемо і кидаємо в підсолену воду варитися.
2. Тим часом курячу печінку ріжемо шматочками, обвалюють в борошні, і обсмажуємо на рослинному маслі.
3. Коли печінка вже майже готова, - додамо подрібнені цибулю і моркву. Смажимо до готовності.
4. Коли картопля вже звариться, - додаємо гречку.
5. Через п'ять мнуть можна додати і зажарку зі сковороди. За необхідності суп ще раз солимо, перчим, додамо лавровий лист. Продовжуємо варити ще 5-10 хвилин.
6. Суп готовий! подавайте гарячим!