Рецепт Суп з курячої печінки фото

Суп з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Крупи , Куряча печінка , Гречка
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Хочу вам запропонувати в якості обіду приготувати дуже ситний і дуже смачний суп з курячої печінки в домашніх умовах! Виходить суп наваристим і ароматним, і завжди подобається всій родині!

Опис приготування:

Навіть не знаю чому, але цей рецепт приготування супу з курячої печінки просто в захват призводить діточок! А адже це важливо - адже зазвичай діти і від гречаної каші, і від печінки можуть вернути ніс, але ж це дуже корисні продукти, правда адже? А цей супчик виходить красивим на вигляд і дуже ароматним, - тут вже ні дорослі, Наш детіа не пручався! Так що розповідаю, як приготувати суп з курячої печінки!

  • Печінка куряча - 300 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Гречка - 0.5 склянки
  • Борошно - 0.5 склянки
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
суп з курячої печінки - фото крок 1
1. Картопля моєму, чистим, ріжемо і кидаємо в підсолену воду варитися.
суп з курячої печінки - фото крок 2
2. Тим часом курячу печінку ріжемо шматочками, обвалюють в борошні, і обсмажуємо на рослинному маслі.
суп з курячої печінки - фото крок 3
3. Коли печінка вже майже готова, - додамо подрібнені цибулю і моркву. Смажимо до готовності.
суп з курячої печінки - фото крок 4
4. Коли картопля вже звариться, - додаємо гречку.
суп з курячої печінки - фото крок 5
5. Через п'ять мнуть можна додати і зажарку зі сковороди. За необхідності суп ще раз солимо, перчим, додамо лавровий лист. Продовжуємо варити ще 5-10 хвилин.
суп з курячої печінки - фото крок 6
6. Суп готовий! подавайте гарячим!

Схожі рецепти