Рецепт Кабачкове рагу на зиму фото

Кабачкове рагу на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Лечо
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кабачкове рагу на зиму навчила мене готувати ще бабуся. Робили ми його в самому кінці літа, коли все навколо було заставлено кошиками з новим урожаєм. А як приємно взимку відкрити ароматну баночку!


Опис приготування:

Кабачкове рагу на зиму раджу робити відразу великими партіями і бажано з помічниками. Вам доведеться почистити і порізати цілу гору овочів і крім того, окремо обсмажувати овочі. Кабачкове рагу на зиму дуже швидко закінчується. Його можна їсти як закуску або додавати до тушкованого м'яса. Успіхів і приємного апетиту!


  • Кабачок - 3 кілограма
  • Перець - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Цибуля - 500 грам
  • Масло рослинне - 1, 5 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 0, 5-1, 0 склянки
  • Оцет - 100 мілілітрів
  • Терті помідори - 1, 5-2 L
кабачкове рагу на зиму - фото крок 1
Підготувати овочі.
кабачкове рагу на зиму - фото крок 2
Кабачки почистити і порізати.
кабачкове рагу на зиму - фото крок 3
Солодкий перець почистити і порізати.
кабачкове рагу на зиму - фото крок 4
Цибуля обсмажте на розігрітій олії до прозорості.
кабачкове рагу на зиму - фото крок 5
Морква наріжте тонко і додайте до цибулі, Тушіте 5-7 хвилин.
кабачкове рагу на зиму - фото крок 6
Цибулю і моркву складіть в глибоку каструлю.
кабачкове рагу на зиму - фото крок 7
Додайте перець, терті помідори варіть півгодини на маленькому вогні.
кабачкове рагу на зиму - фото крок 8
Додайте обсмажені кабачки і всі спеції. Доведіть до кипіння і тушкуйте ще 30 хвилин. В самому кінці додайте оцет.
кабачкове рагу на зиму - фото крок 9
Розкладіть рагу по стерилізованих банках і закатати.

Схожі рецепти