Кабачкове суфле під грибним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Я недавно дізналася дуже оригінальний і простий рецепт кабачкової суфле під грибним соусом. Ділюся тепер з вами рецептом! Особливо мене здивували квітки гарбуза в складі. Це виявилося дуже смачно!
Рецепт приготування кабачкової суфле під грибним соусом мені дуже подобається. Блюдо дуже ніжне і оригінальне - для справжніх гурманів! А ці самі квітки гарбуза, які мене так вразили, на смак дуже навіть приємні, нагадують щось середнє між шпинатом і м'якоттю баклажана. Спробуйте самі!
- Кабачок - 2 штуки
- Квітки гарбуза - 5-7 штук
- Печериці - 5-6 штук
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 150 грам (жирна і густа)
- Вершкове масло - 50 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 30 грам
- Спеції - 1 За смаком
1. Змішаємо за допомогою блендера або кухонного комбайна яєчні жовтки (білки поки виливаємо в миску), кабачок, молоко і борошно. Повинна вийти однорідна консистенція. Спеції та зелень додамо за смаком. В кінці додамо розтоплене масло.
2. Окремо збиваємо в пишну піну білки. Додамо їх в тісто, дуже акуратно перемішуємо. Запікаємо суфле протягом 20-30 хвилин. На готовність перевіряйте зубочисткою. Через 10 хвилин викладіть помиті і обсушені квітки гарбуза на затверділу верхівку суфле.
3. Тим часом зробимо соус: печериці промиємо, обсушити і подрібнити в пюре. Додамо подрібнену цибулину і сметану. Змішаємо, додамо спеції за смаком.
4. Тонким шаром размажем соус поверх готового блюда, його також можна подати окремо. Я ще посипаю суфле подрібненим сиром. Смачного!