Рецепт Кабачкове суфле під грибним соусом фото

Кабачкове суфле під грибним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Гриби, Кабачок, Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Суфле

Я недавно дізналася дуже оригінальний і простий рецепт кабачкової суфле під грибним соусом. Ділюся тепер з вами рецептом! Особливо мене здивували квітки гарбуза в складі. Це виявилося дуже смачно!

Рецепт приготування кабачкової суфле під грибним соусом мені дуже подобається. Блюдо дуже ніжне і оригінальне - для справжніх гурманів! А ці самі квітки гарбуза, які мене так вразили, на смак дуже навіть приємні, нагадують щось середнє між шпинатом і м'якоттю баклажана. Спробуйте самі!

  • Кабачок - 2 штуки
  • Квітки гарбуза - 5-7 штук
  • Печериці - 5-6 штук
  • Яйця - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 150 грам (жирна і густа)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Борошно - 30 грам
  • Спеції - 1 За смаком
кабачкове суфле під грибним соусом - фото крок 1
1. Змішаємо за допомогою блендера або кухонного комбайна яєчні жовтки (білки поки виливаємо в миску), кабачок, молоко і борошно. Повинна вийти однорідна консистенція. Спеції та зелень додамо за смаком. В кінці додамо розтоплене масло.
кабачкове суфле під грибним соусом - фото крок 2
2. Окремо збиваємо в пишну піну білки. Додамо їх в тісто, дуже акуратно перемішуємо. Запікаємо суфле протягом 20-30 хвилин. На готовність перевіряйте зубочисткою. Через 10 хвилин викладіть помиті і обсушені квітки гарбуза на затверділу верхівку суфле.
кабачкове суфле під грибним соусом - фото крок 3
3. Тим часом зробимо соус: печериці промиємо, обсушити і подрібнити в пюре. Додамо подрібнену цибулину і сметану. Змішаємо, додамо спеції за смаком.
кабачкове суфле під грибним соусом - фото крок 4
4. Тонким шаром размажем соус поверх готового блюда, його також можна подати окремо. Я ще посипаю суфле подрібненим сиром. Смачного!

Схожі рецепти