Рецепт Суфле з кабачків під грибним соусом фото

Суфле з кабачків під грибним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Гриби, Кабачок, Печериці
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочу вам розповісти, як приготувати суфле з кабачків під грибним соусом в домашніх умовах. Блюдо дуже ніжне і вишукане - для справжніх гурманів! Ніжне суфле і ароматний соус - смачно!

Такий рецепт приготування суфле з кабачків під грибним соусом - кращий спосіб підкорити своїх гостей, подружок або коханих! По суті, інгредієнти всі доступні і прості. Варто трохи повозитися і шедевр у вас на столі!

  • Кабачки - 3 штуки (невеликого розміру)
  • Печериці - 400-450 грам
  • Вершки - 1, 5 склянки
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Пармезан тертий - 1, 5 склянки
  • Моцарелла tertaya - 1 Склянка (можна замінити жирним сиром)
  • Масло ратітельності - 2-3 Ст. Ложок
суфле з кабачків під грибним соусом - фото крок 1
1. Приготуйте необхідні інгредієнти.
суфле з кабачків під грибним соусом - фото крок 2
2. Промийте і зріжте хвостики з кабачків, наріжте кільцями і обсмажте на сковороді-гриль або злегка потомите в духовці, щоб овочі стали м'якшими.
суфле з кабачків під грибним соусом - фото крок 3
3. Викладіть обсмажені кільця кабачків в один або два шари в змащену маслом форму.
суфле з кабачків під грибним соусом - фото крок 4
4. Печериці промийте, наріжте пластинками.
суфле з кабачків під грибним соусом - фото крок 5
5. Обсмажте гриби на маслі в сковороді до золотисто-коричневого кольору.
суфле з кабачків під грибним соусом - фото крок 6
6. У процесі смаження посоліть грибочки, а потім викладіть верхнім шаром на кабачки.
суфле з кабачків під грибним соусом - фото крок 7
7. У великій сковороді розігрійте вершки, додайте сіль, пропущений через прес часник.
суфле з кабачків під грибним соусом - фото крок 8
8. В соус додайте тертий пармезан. Постійно, помішуючи, прогрійте на середньо-слабкому вогні.
суфле з кабачків під грибним соусом - фото крок 9
9. Вилийте соус на кабачки з грибами.
суфле з кабачків під грибним соусом - фото крок 10
10. Зверху посипте тертим сиром моцарелла і запікайте в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин.

Схожі рецепти