Суфле з кабачків під грибним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати суфле з кабачків під грибним соусом в домашніх умовах. Блюдо дуже ніжне і вишукане - для справжніх гурманів! Ніжне суфле і ароматний соус - смачно!
Такий рецепт приготування суфле з кабачків під грибним соусом - кращий спосіб підкорити своїх гостей, подружок або коханих! По суті, інгредієнти всі доступні і прості. Варто трохи повозитися і шедевр у вас на столі!
- Кабачки - 3 штуки (невеликого розміру)
- Печериці - 400-450 грам
- Вершки - 1, 5 склянки
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Пармезан тертий - 1, 5 склянки
- Моцарелла tertaya - 1 Склянка (можна замінити жирним сиром)
- Масло ратітельності - 2-3 Ст. Ложок
1. Приготуйте необхідні інгредієнти.
2. Промийте і зріжте хвостики з кабачків, наріжте кільцями і обсмажте на сковороді-гриль або злегка потомите в духовці, щоб овочі стали м'якшими.
3. Викладіть обсмажені кільця кабачків в один або два шари в змащену маслом форму.
4. Печериці промийте, наріжте пластинками.
5. Обсмажте гриби на маслі в сковороді до золотисто-коричневого кольору.
6. У процесі смаження посоліть грибочки, а потім викладіть верхнім шаром на кабачки.
7. У великій сковороді розігрійте вершки, додайте сіль, пропущений через прес часник.
8. В соус додайте тертий пармезан. Постійно, помішуючи, прогрійте на середньо-слабкому вогні.
9. Вилийте соус на кабачки з грибами.
10. Зверху посипте тертим сиром моцарелла і запікайте в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин.