Стручкова квасоля з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині стручкова квасоля користується великою популярністю, найчастіше я готую смажену зелену квасолю з сухариками. Кращий рецепт смачної квасолі!
Нещодавно вирішила поекспериментувати і знайшла один цікавий рецепт, як приготувати стручкову квасолю з м'ясом. Вийшло дуже ситно і смачно. До такої страви в принципі вже не потрібно ніяких гарнірів. Можете спробувати додати в рецепт зелений горошок або морква. Також можете додавати улюблені спеції.
- Квасоля - 500 грам
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Солодкий перець - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Любисток - За смаком
- Петрушка - За смаком
Зелену квасолю відваріть в підсоленій воді, потім відкиньте на друшляк, щоб стекла вся рідина.
На сковороді розігрійте олію і обсмажте солодкий перець з паприкою, потім додайте нарізану цибулю і смажте до золотистого кольору.
Потім додайте фарш і тушкуйте пару хвилин. Коли м'ясо приготується, додайте томатне пюре і нарізану любисток, приправте сіллю і перцем за смаком.
Гасіть блюдо протягом 10 хвилин, якщо потрібно додайте трохи води. До готового м'яса додайте квасолю і готуйте ще хвилин 5. Перед подачею посипте блюдо дрібно нарізаною зеленню петрушки. Смачного!