Квасоля стручкова з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Ще один рецепт чудового гарніру або самостійного блюда, яке можна подати, наприклад, на сніданок. Поспішаю поділитися варіантом, як приготувати квасоля стручкову з яйцем. Корисно і просто!
Коли з'являється перша зелена стручкова квасоля, купую відразу 2-3 кілограма, чищу, мою і заморожують порційно, так як я обожнюю супи і другі страви із зеленою квасолею. І тоді можна без проблем і дуже швидко приготувати квасоля стручкову з яйцем собі на сніданок))
- Фасоль стручковая - 700 грам
- Яйця - 2 штуки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Спочатку почистіть квасоля.
Промийте під проточною холодною водою.
Закип'ятіть в каструлі підсолену воду, покладіть квасолю і варіть 7-10 хвилин. Квасоля викладіть в друшляк, частина відвару збережіть.
Збийте яйце, сіль, перець і сік одного лимона.
Поверніть квасоля в ту ж каструлю, додайте збиті яйця і трохи гарячого відвару, перемішайте.
Поставте каструлю на вогонь на 20 секунд, помішуючи.
Викладіть квасолю з яйцем на блюдо сервіровки і подавайте як гарнір до м'яса або як основне блюдо.