Смажена стручкова квасоля
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, стручкова квасоля вважається не тільки дуже смачною, але і особливо корисною. Смажена квасоля стане приємним і легким гарніром до будь-якого м'ясної страви. Готується дуже швидко!
Перед вами - простий рецепт, який підкаже, як приготувати смажену стручкову квасолю. Я готую квасолю разом з часничком, соєвим соусом і кунжутом, це робить блюдо набагато ситніше. Квасоля виходить смачною як в гарячому, так і в холодному вигляді. Хай щастить!
- Стручковая фасоль - 400 грам
- Часник - 3 зубчики
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Кунжутне насіння - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Квасоля ретельно промийте і розріжте на кілька частин. Відваріть в киплячій воді 5 хвилин, солона вода.
Відкиньте квасолю на друшляк.
Розігрійте масло в сковороді-вок. Обсмажте на олії квасоля 5-6 хвилин, помішуючи.
Додайте подрібнений часник, соєвий соус і кунжут. Готуйте ще 3 хвилини.
Смачного!