Рецепт Смажена стручкова квасоля фото

Смажена стручкова квасоля
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Як відомо, стручкова квасоля вважається не тільки дуже смачною, але і особливо корисною. Смажена квасоля стане приємним і легким гарніром до будь-якого м'ясної страви. Готується дуже швидко!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт, який підкаже, як приготувати смажену стручкову квасолю. Я готую квасолю разом з часничком, соєвим соусом і кунжутом, це робить блюдо набагато ситніше. Квасоля виходить смачною як в гарячому, так і в холодному вигляді. Хай щастить!

  • Стручковая фасоль - 400 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Кунжутне насіння - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
смажена стручкова квасоля - фото крок 1
Квасоля ретельно промийте і розріжте на кілька частин. Відваріть в киплячій воді 5 хвилин, солона вода.
смажена стручкова квасоля - фото крок 2
Відкиньте квасолю на друшляк.
смажена стручкова квасоля - фото крок 3
Розігрійте масло в сковороді-вок. Обсмажте на олії квасоля 5-6 хвилин, помішуючи.
смажена стручкова квасоля - фото крок 4
Додайте подрібнений часник, соєвий соус і кунжут. Готуйте ще 3 хвилини.
смажена стручкова квасоля - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти