Квасоля стручкова зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля стручкова зі свининою - дуже оригінальне гаряче блюдо, яке добре підійде для буденного обіду або вечері. Можна готувати і з замороженої, і зі свіжої стручкової квасолі.
Якщо ви не знаєте, як приготувати стручкову квасолю зі свининою - я розповім! Для приготування цієї страви не буде потрібно ніякої складної побутової техніки або особливих кулінарних навичок - за це я його і люблю. Потрібна тільки духовка, горщики (а можна і форму для запікання використовувати) і бажання смачно нагодувати свою сім'ю!
Рецепт стручкової квасолі зі свининою:
1. Квасоля переберемо, помиємо, зріжемо кінчики з обох кінців стручка і відварити в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин. Відкинемо на друшляк, дамо стекти.
2. Всі інші овочі (крім помідорів) вимиємо, чистить і narezhem - картопля кубиками / брусочками, цибуля великими півкільцями, морква кружками або соломкою.
3. М'ясо промиємо проточною водою, обсушити серветкою і наріжемо невеликими шматочками приблизно 2х2 сантиметри.
4. У добре розігрітій сковороді з маслом обсмажити м'ясо до появи золотистої скоринки, додамо лук і будемо смажити ще пару хвилин.
5. Відправимо в сковороду моркву. Посолити, заправимо спеціями, видавимо сік половинки лимона. Не забудемо перешкодити.
6. У горщики укладемо картопля, квасоля, лавровий листок, кілька ложок м'яса з овочами і, зверху, по парі-трійці скибочок помідора.
7. Відправимо горщики в розігріту до 180С духовку на 25-30 хвилин.
8. Подавати стручкову квасолю зі свининою будемо гарячої - прямо в горщиках!
- Фасоль стручковая - 0, 5 кілограма
- Свинина - 0, 5 кілограма
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Лавровий лист - 3-4 штук
- Лимон - 1/2 штуки
- Помідори - 2 штуки (опціонально)
Рецепт стручкової квасолі зі свининою:
1. Квасоля переберемо, помиємо, зріжемо кінчики з обох кінців стручка і відварити в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин. Відкинемо на друшляк, дамо стекти.
2. Всі інші овочі (крім помідорів) вимиємо, чистить і narezhem - картопля кубиками / брусочками, цибуля великими півкільцями, морква кружками або соломкою.
3. М'ясо промиємо проточною водою, обсушити серветкою і наріжемо невеликими шматочками приблизно 2х2 сантиметри.
4. У добре розігрітій сковороді з маслом обсмажити м'ясо до появи золотистої скоринки, додамо лук і будемо смажити ще пару хвилин.
5. Відправимо в сковороду моркву. Посолити, заправимо спеціями, видавимо сік половинки лимона. Не забудемо перешкодити.
6. У горщики укладемо картопля, квасоля, лавровий листок, кілька ложок м'яса з овочами і, зверху, по парі-трійці скибочок помідора.
7. Відправимо горщики в розігріту до 180С духовку на 25-30 хвилин.
8. Подавати стручкову квасолю зі свининою будемо гарячої - прямо в горщиках!