Рецепт Квасоля стручкова зі свининою фото

Квасоля стручкова зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Квасоля стручкова зі свининою - дуже оригінальне гаряче блюдо, яке добре підійде для буденного обіду або вечері. Можна готувати і з замороженої, і зі свіжої стручкової квасолі.

Опис приготування:

Якщо ви не знаєте, як приготувати стручкову квасолю зі свининою - я розповім! Для приготування цієї страви не буде потрібно ніякої складної побутової техніки або особливих кулінарних навичок - за це я його і люблю. Потрібна тільки духовка, горщики (а можна і форму для запікання використовувати) і бажання смачно нагодувати свою сім'ю!

Рецепт стручкової квасолі зі свининою:

1. Квасоля переберемо, помиємо, зріжемо кінчики з обох кінців стручка і відварити в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин. Відкинемо на друшляк, дамо стекти.

2. Всі інші овочі (крім помідорів) вимиємо, чистить і narezhem - картопля кубиками / брусочками, цибуля великими півкільцями, морква кружками або соломкою.

3. М'ясо промиємо проточною водою, обсушити серветкою і наріжемо невеликими шматочками приблизно 2х2 сантиметри.

4. У добре розігрітій сковороді з маслом обсмажити м'ясо до появи золотистої скоринки, додамо лук і будемо смажити ще пару хвилин.

5. Відправимо в сковороду моркву. Посолити, заправимо спеціями, видавимо сік половинки лимона. Не забудемо перешкодити.

6. У горщики укладемо картопля, квасоля, лавровий листок, кілька ложок м'яса з овочами і, зверху, по парі-трійці скибочок помідора.

7. Відправимо горщики в розігріту до 180С духовку на 25-30 хвилин.

8. Подавати стручкову квасолю зі свининою будемо гарячої - прямо в горщиках!


  • Фасоль стручковая - 0, 5 кілограма
  • Свинина - 0, 5 кілограма
  • Картопля - 4-5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Помідори - 2 штуки (опціонально)
Якщо ви не знаєте, як приготувати стручкову квасолю зі свининою - я розповім! Для приготування цієї страви не буде потрібно ніякої складної побутової техніки або особливих кулінарних навичок - за це я його і люблю. Потрібна тільки духовка, горщики (а можна і форму для запікання використовувати) і бажання смачно нагодувати свою сім'ю!

Рецепт стручкової квасолі зі свининою:

1. Квасоля переберемо, помиємо, зріжемо кінчики з обох кінців стручка і відварити в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин. Відкинемо на друшляк, дамо стекти.

2. Всі інші овочі (крім помідорів) вимиємо, чистить і narezhem - картопля кубиками / брусочками, цибуля великими півкільцями, морква кружками або соломкою.

3. М'ясо промиємо проточною водою, обсушити серветкою і наріжемо невеликими шматочками приблизно 2х2 сантиметри.

4. У добре розігрітій сковороді з маслом обсмажити м'ясо до появи золотистої скоринки, додамо лук і будемо смажити ще пару хвилин.

5. Відправимо в сковороду моркву. Посолити, заправимо спеціями, видавимо сік половинки лимона. Не забудемо перешкодити.

6. У горщики укладемо картопля, квасоля, лавровий листок, кілька ложок м'яса з овочами і, зверху, по парі-трійці скибочок помідора.

7. Відправимо горщики в розігріту до 180С духовку на 25-30 хвилин.

8. Подавати стручкову квасолю зі свининою будемо гарячої - прямо в горщиках!

Схожі рецепти