Рецепт Кабачки з м'ясом в духовці фото

Кабачки з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо, Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою

Цю страву можна готувати в будь-який час року. Смачне і соковите блюдо готується просто, а виглядає так ошатно, що його не соромно подати і до святкового столу.

Кабачки продаються в будь-який час року і готувати їх можна не тільки влітку. Ця страва дуже популярно, але фарширують кабачки в основному фаршем. Я пропоную вам скористатися цим рецептом приготування кабачків з м'ясом. Фарш - це ж теж м'ясо, але подрібнене. А ось смак у кабачків з м'ясом і з фаршем відрізняється. Перевіримо? :) Перед вами рецепт приготування кабачків з м'ясом. Блюдо готується легко, але трохи довше, ніж з фаршем.

1. М'ясо миємо й нарізаємо на маленькі шматочки. Обсмажуємо м'ясо до легкої рум'яної скоринки.

2. Чистимо цибулю і додаємо до м'яса, продовжуємо обсмажувати.

3. Помідори і перець миємо, нарізаємо на маленькі кубики і додаємо до м'яса з цибулею. Солимо і перчимо, обсмажуємо хвилин 5.

4. Кабачки миємо, розрізаємо вздовж на дві половинки. Видаляємо серцевину, формуємо човники.

5. Заповнюємо кабачки м'ясом з овочами і викладаємо на деко, змащений олією.

6. Натираємо на крупній тертці сир і посипаємо їм кабачки.

7. Запікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів на 35-40 хвилин.

Смачного!

  • Кабачок - 3-4 штук (невеликі)
  • М'ясо - 400 грам (будь-який)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Сир - 200-300 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Кабачки продаються в будь-який час року і готувати їх можна не тільки влітку. Ця страва дуже популярно, але фарширують кабачки в основному фаршем. Я пропоную вам скористатися цим рецептом приготування кабачків з м'ясом. Фарш - це ж теж м'ясо, але подрібнене. А ось смак у кабачків з м'ясом і з фаршем відрізняється. Перевіримо? :) Перед вами рецепт приготування кабачків з м'ясом. Блюдо готується легко, але трохи довше, ніж з фаршем.

1. М'ясо миємо й нарізаємо на маленькі шматочки. Обсмажуємо м'ясо до легкої рум'яної скоринки.

2. Чистимо цибулю і додаємо до м'яса, продовжуємо обсмажувати.

3. Помідори і перець миємо, нарізаємо на маленькі кубики і додаємо до м'яса з цибулею. Солимо і перчимо, обсмажуємо хвилин 5.

4. Кабачки миємо, розрізаємо вздовж на дві половинки. Видаляємо серцевину, формуємо човники.

5. Заповнюємо кабачки м'ясом з овочами і викладаємо на деко, змащений олією.

6. Натираємо на крупній тертці сир і посипаємо їм кабачки.

7. Запікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів на 35-40 хвилин.

Смачного!

Схожі рецепти