Кабачки з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Цю страву можна готувати в будь-який час року. Смачне і соковите блюдо готується просто, а виглядає так ошатно, що його не соромно подати і до святкового столу.
Кабачки продаються в будь-який час року і готувати їх можна не тільки влітку. Ця страва дуже популярно, але фарширують кабачки в основному фаршем. Я пропоную вам скористатися цим рецептом приготування кабачків з м'ясом. Фарш - це ж теж м'ясо, але подрібнене. А ось смак у кабачків з м'ясом і з фаршем відрізняється. Перевіримо? :) Перед вами рецепт приготування кабачків з м'ясом. Блюдо готується легко, але трохи довше, ніж з фаршем.
1. М'ясо миємо й нарізаємо на маленькі шматочки. Обсмажуємо м'ясо до легкої рум'яної скоринки.
2. Чистимо цибулю і додаємо до м'яса, продовжуємо обсмажувати.
3. Помідори і перець миємо, нарізаємо на маленькі кубики і додаємо до м'яса з цибулею. Солимо і перчимо, обсмажуємо хвилин 5.
4. Кабачки миємо, розрізаємо вздовж на дві половинки. Видаляємо серцевину, формуємо човники.
5. Заповнюємо кабачки м'ясом з овочами і викладаємо на деко, змащений олією.
6. Натираємо на крупній тертці сир і посипаємо їм кабачки.
7. Запікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів на 35-40 хвилин.
Смачного!
- Кабачок - 3-4 штук (невеликі)
- М'ясо - 400 грам (будь-який)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Сир - 200-300 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. М'ясо миємо й нарізаємо на маленькі шматочки. Обсмажуємо м'ясо до легкої рум'яної скоринки.
2. Чистимо цибулю і додаємо до м'яса, продовжуємо обсмажувати.
3. Помідори і перець миємо, нарізаємо на маленькі кубики і додаємо до м'яса з цибулею. Солимо і перчимо, обсмажуємо хвилин 5.
4. Кабачки миємо, розрізаємо вздовж на дві половинки. Видаляємо серцевину, формуємо човники.
5. Заповнюємо кабачки м'ясом з овочами і викладаємо на деко, змащений олією.
6. Натираємо на крупній тертці сир і посипаємо їм кабачки.
7. Запікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів на 35-40 хвилин.
Смачного!