Рецепт Кабачки, фаршировані м'ясом і рисом фото

Кабачки, фаршировані м'ясом і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Кабачок
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Традиційні фаршировані кабачки, в овочевий заливці, підійдуть для обіду або сімейної вечері. Блюдо дуже самодостатнє. Заходьте і знайомтесь з рецептом!

Рецепт кабачків, фаршированих м'ясом і рисом, допоможе вам приготувати смачну і ситне блюдо, яким можна нагодувати і всю сім'ю, і гостей, і тих гостей, які прийшли несподівано. Чим більше кабачки, тим більше порцій у вас вийде, найкраще використовувати змішаний фарш свинини і яловичини, тоді начинка вийде соковитою і не жирної. Цей традиційний рецепт можна доповнити, напевно, нічим. Хіба тільки подати кабачки зі сметаною.

  • М'ясо - 500 грам(250 гр яловичини і 250 гр свинини)
  • Мал - 100 грам
  • Кабачки - 5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кабачки, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 1
1. М'ясо перекрутити в фарш, додайте цибулю.
кабачки, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 2
2. Додайте яйце.
кабачки, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 3
3. Потім рис, замочений на півгодини в окропі.
кабачки, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 4
4. Кабачок розріжте на 2-3 частини, видаліть середину, залишивши дно.
кабачки, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 5
5.Нафаршіруйте кожен кабачок приготованим фаршем.
кабачки, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 6
6. Моркву натріть, цибулю і помідори наріжте кубиком.
кабачки, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 7
7. Обсмажте овочі на сковороді. Кабачки поставте в форму, полийте овочевий засмажкою і запікайте в духовці при 180 градусах близько 40 хвилин.
кабачки, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 8
9. Подавайте зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти