Кабачки, фаршировані м'ясом і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Традиційні фаршировані кабачки, в овочевий заливці, підійдуть для обіду або сімейної вечері. Блюдо дуже самодостатнє. Заходьте і знайомтесь з рецептом!
Рецепт кабачків, фаршированих м'ясом і рисом, допоможе вам приготувати смачну і ситне блюдо, яким можна нагодувати і всю сім'ю, і гостей, і тих гостей, які прийшли несподівано. Чим більше кабачки, тим більше порцій у вас вийде, найкраще використовувати змішаний фарш свинини і яловичини, тоді начинка вийде соковитою і не жирної. Цей традиційний рецепт можна доповнити, напевно, нічим. Хіба тільки подати кабачки зі сметаною.
- М'ясо - 500 грам(250 гр яловичини і 250 гр свинини)
- Мал - 100 грам
- Кабачки - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. М'ясо перекрутити в фарш, додайте цибулю.
2. Додайте яйце.
3. Потім рис, замочений на півгодини в окропі.
4. Кабачок розріжте на 2-3 частини, видаліть середину, залишивши дно.
5.Нафаршіруйте кожен кабачок приготованим фаршем.
6. Моркву натріть, цибулю і помідори наріжте кубиком.
7. Обсмажте овочі на сковороді. Кабачки поставте в форму, полийте овочевий засмажкою і запікайте в духовці при 180 градусах близько 40 хвилин.
9. Подавайте зі сметаною. Смачного!