Кабачки, фаршировані м'ясом, в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Здивувати гостей дуже легко! Приготуйте кабачки, фаршировані м'ясом, в мультиварці. Перед таким частуванням ніхто не встоїть! Кабачки чудово виглядають і дуже добре поєднуються з рисом і м'ясним фаршем!
Ділюся з вами чудовим рецептом приготування кабачків, фаршированих м'ясом, в мультиварці. Блюдо підійде на обідній стіл або ж на вечерю. На гарнір можна приготувати ще щось, на ваш погляд. Кабачки подавати гарячими. Гарного дня!
- Кабачок - 1 штука
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Мал - 1/2 склянки
- Крем - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Кабачки ріжемо на окремі частини, шкірку знімаємо. У серединці кожної частини робимо поглиблення.
Фарш змішайте з подрібненою цибулею, рисом і спеціями за смаком.
Наповніть кабачки начинкою.
Сметану розведіть зі склянкою води і посоліть за смаком.
У змащену маслом чашу мультиварки викладаємо кабачки, зверху поливаємо їх сметанним соусом. Готуємо в режимі "мультіповар" 30 хвилин, температура 100 градусів.
Смачного!