Рецепт Кабачки, фаршировані м'ясом, в мультиварці фото

Кабачки, фаршировані м'ясом, в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Здивувати гостей дуже легко! Приготуйте кабачки, фаршировані м'ясом, в мультиварці. Перед таким частуванням ніхто не встоїть! Кабачки чудово виглядають і дуже добре поєднуються з рисом і м'ясним фаршем!

Опис приготування:

Ділюся з вами чудовим рецептом приготування кабачків, фаршированих м'ясом, в мультиварці. Блюдо підійде на обідній стіл або ж на вечерю. На гарнір можна приготувати ще щось, на ваш погляд. Кабачки подавати гарячими. Гарного дня!

  • Кабачок - 1 штука
  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Мал - 1/2 склянки
  • Крем - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кабачки, фаршировані м'ясом, в мультиварці - фото крок 1
Кабачки ріжемо на окремі частини, шкірку знімаємо. У серединці кожної частини робимо поглиблення.
кабачки, фаршировані м'ясом, в мультиварці - фото крок 2
Фарш змішайте з подрібненою цибулею, рисом і спеціями за смаком.
кабачки, фаршировані м'ясом, в мультиварці - фото крок 3
Наповніть кабачки начинкою.
кабачки, фаршировані м'ясом, в мультиварці - фото крок 4
Сметану розведіть зі склянкою води і посоліть за смаком.
кабачки, фаршировані м'ясом, в мультиварці - фото крок 5
У змащену маслом чашу мультиварки викладаємо кабачки, зверху поливаємо їх сметанним соусом. Готуємо в режимі"Мультіповар" 30 хвилин, температура 100 градусів.
кабачки, фаршировані м'ясом, в мультиварці - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти