Помідори на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Помідори на грилі - це неймовірно ароматна, апетитна і дуже легка в приготуванні закуска до шашлику. Все неймовірно просто і дивно смачно.
Для того, щоб помідори вийшли соковиті, вибирайте тверді, пружні сорти. У таких помідорах привертає копчений аромат димку і апетитні сліди від решітки. А часникова заправка надає дивовижний аромат. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати помідори на грилі.
- Помідор - 5 штук
- Часник - 3 зубчики
- Масло оливкове - 20 мілілітрів
- Кріп - 1 пучок
Підготуйте інгредієнти.
Підготуйте заправку. Часник пропустіть через прес, додайте оливкову олію.
Помідори наріжте кільцями.
Грати для гриля змастіть соняшниковою олією. Викладіть над вугіллям, обсмажуйте з двох сторін.
Помідори можна обсмажити на сковороді гриль. Змастіть трохи маслом і обжарівайе з двох сторін.
Викладіть помідори на тарілку, полийте часниковим маслом.
Посипте дрібно нарізаним кропом. Смачні та ароматні помідори готові. Кличте всіх до столу. Смачного!