Помідори на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Помідори на грилі - це неймовірно ароматна, апетитна і дуже легка в приготуванні закуска до шашлику. Все неймовірно просто і дивно смачно.
Для того, щоб помідори вийшли соковиті, вибирайте тверді, пружні сорти. У таких помідорах привертає копчений аромат димку і апетитні сліди від решітки. А часникова заправка надає дивовижний аромат. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати помідори на грилі.
- Помідор - 5 штук
- Часник - 3 зубчики
- Масло оливкове - 20 мілілітрів
- Кріп - 1 пучок

Підготуйте інгредієнти.

Підготуйте заправку. Часник пропустіть через прес, додайте оливкову олію.

Помідори наріжте кільцями.

Грати для гриля змастіть соняшниковою олією. Викладіть над вугіллям, обсмажуйте з двох сторін.

Помідори можна обсмажити на сковороді гриль. Змастіть трохи маслом і обжарівайе з двох сторін.

Викладіть помідори на тарілку, полийте часниковим маслом.

Посипте дрібно нарізаним кропом. Смачні та ароматні помідори готові. Кличте всіх до столу. Смачного!