Фаршировані помідори по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Сир і помідори - продукти, які були створені одне для одного. Майже в будь-якій страві вони виглядають ідеально. А якщо до них додати трохи зелені, то вийде дивовижний аромат, як в цьому рецепті.
Сьогодні спробуємо з вами гарячу закуску, яка підкорить безліч шлунків. Розповім, як приготувати фаршировані помідори по-італійськи. У складі буде два види сиру, часник, петрушка і шпинат. Виходить м'яка текстура з вершковим, злегка пряним смаком. Прикрасьте блюдо зеленню, і подавайте на будь-яке торжество.
- Помідор - 5 штук
- Яйце - 1 штука
- Шпинат - 100 грам
- Rikotta - 100 грам
- Напівтвердий сир - 2 скибочки
- Часник - 2 зубчики
- Цибулевий порошок - 0, 5 чайних ложки
- Петрушка - 1 штука (гілочка)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
З помідорів видаліть всі нутрощі, зрізавши верхівку у вигляді кришки. Залиште тільки шкіру з м'якоттю на ній.
Тепер зробіть начинку. Рікотту перетріть з яйцем, дрібно посічений шпинатом і петрушкою, подрібненим часником, цибульним порошком, перцем і сіллю.
Потім наповніть помідори начинкою. Поставте їх у форму для запікання. Зверху збризніть блюдо маслом. Посипте сіллю і перцем.
Запікайте фаршировані помідори при 220 градусах в духовці протягом 15-20 хвилин. Для 5 хвилин до готовності натріть зверху сир. Подавайте закуску в теплому вигляді. Смачного!