Рецепт Фаршировані помідори по-італійськи фото

Фаршировані помідори по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Фаршировані
Кількість порцій: 5
Час приготування: 35 хв.

Сир і помідори - продукти, які були створені одне для одного. Майже в будь-якій страві вони виглядають ідеально. А якщо до них додати трохи зелені, то вийде дивовижний аромат, як в цьому рецепті.

Опис приготування:

Сьогодні спробуємо з вами гарячу закуску, яка підкорить безліч шлунків. Розповім, як приготувати фаршировані помідори по-італійськи. У складі буде два види сиру, часник, петрушка і шпинат. Виходить м'яка текстура з вершковим, злегка пряним смаком. Прикрасьте блюдо зеленню, і подавайте на будь-яке торжество.

  • Помідор - 5 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Шпинат - 100 грам
  • Rikotta - 100 грам
  • Напівтвердий сир - 2 скибочки
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибулевий порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Петрушка - 1 штука (гілочка)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
фаршировані помідори по-італійськи - фото крок 1
З помідорів видаліть всі нутрощі, зрізавши верхівку у вигляді кришки. Залиште тільки шкіру з м'якоттю на ній.
фаршировані помідори по-італійськи - фото крок 2
Тепер зробіть начинку. Рікотту перетріть з яйцем, дрібно посічений шпинатом і петрушкою, подрібненим часником, цибульним порошком, перцем і сіллю.
фаршировані помідори по-італійськи - фото крок 3
Потім наповніть помідори начинкою. Поставте їх у форму для запікання. Зверху збризніть блюдо маслом. Посипте сіллю і перцем.
фаршировані помідори по-італійськи - фото крок 4
Запікайте фаршировані помідори при 220 градусах в духовці протягом 15-20 хвилин. Для 5 хвилин до готовності натріть зверху сир. Подавайте закуску в теплому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти