Рецепт Помідори по-італійськи фото

Помідори по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.

Помідори по-італійськи - чудова закуска. Влітку, в розпал помідорів, така закуска не тільки прикрасить ваш стіл і наситить, але і обійдеться зовсім недорого.

Опис приготування:

Помідори по-італійськи - дуже поширена (і не тільки в Італії) сніданок. Комбінація швидкості приготування і смакової якості дають цій закусці переваги серед інших закусок.

  • Листя салату - 7-8 штук
  • Помідори - 3 штуки
  • Майонез - 100 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
  • Сир твердий - 150 грам
помідори по-італійськи - фото крок 1
На блюдо викласти листя салату. Зверху розкласти нарізані пластинами ( 0, 5 см) помідори
помідори по-італійськи - фото крок 2
Кожен помідор змастити смачним майонезом, змішаним з пропущеним через землянку часником. Кількість часнику визначається вашим смаком.
помідори по-італійськи - фото крок 3
Твердий сир натерти на дрібній тертці.
помідори по-італійськи - фото крок 4
Сиром посипаємо помідори. Можна додати трохи рубаної зелені, але це вже за бажанням. Сніданок готовий!

Схожі рецепти