Помідори по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Помідори по-італійськи - чудова закуска. Влітку, в розпал помідорів, така закуска не тільки прикрасить ваш стіл і наситить, але і обійдеться зовсім недорого.
Помідори по-італійськи - дуже поширена (і не тільки в Італії) сніданок. Комбінація швидкості приготування і смакової якості дають цій закусці переваги серед інших закусок.
- Листя салату - 7-8 штук
- Помідори - 3 штуки
- Майонез - 100 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Сир твердий - 150 грам
На блюдо викласти листя салату. Зверху розкласти нарізані пластинами ( 0, 5 см) помідори
Кожен помідор змастити смачним майонезом, змішаним з пропущеним через землянку часником. Кількість часнику визначається вашим смаком.
Твердий сир натерти на дрібній тертці.
Сиром посипаємо помідори. Можна додати трохи рубаної зелені, але це вже за бажанням. Сніданок готовий!