Рецепт Млинці по-італійськи фото

Млинці по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок , Полудень , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 55 хв.

Можливо, це не класичний рецепт млинців по-італійськи, однак від цих ласощів дійсно віє середземноморської кухнею. Спробуйте цей вишуканий десерт будинку і ви полюбите його назавжди.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування млинців по-італійськи може стати відмінним варіантом десерту для всієї родини. Безумовно, якщо готуєте для дітей, не додавайте лікер. Ніжна начинка з сиром маскарпоне, доповнена цитрусової ноткою, - це неймовірно смачно.

  • Маскарпоне - 400 грам (або інший вершковий сир)
  • Апельсин - 2 штуки
  • Лікер - 1 Чайна ложка (по бажанню)
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Борошно - 1 Склянка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Шоколад - 100 грам
  • Вершки - 100 грам
млинці по-італійськи - фото крок 1
1. З 2 дрібних апельсинів акуратно зняти цедру. Якщо немає спеціального ножа, підійде звичайна терка. Головне, щоб з цедрою НЕ зчистити біла частина, інакше начинка може гірчити.
млинці по-італійськи - фото крок 2
2. Далі у апельсина потрібно видалити шкірку і білі прожилки, щоб залишилася тільки м'якоть. Можна в рецепт приготування млинців по-італійськи використовувати і мандарини, проте смак буде менш насиченим.
млинці по-італійськи - фото крок 3
3. М'якоть нарізати невеликими шматочками, прибравши шкурочкі, і намагаючись зберегти сік.
млинці по-італійськи - фото крок 4
4. Маскарпоне з'єднати з цукровою пудрою (кількість залежить від ваших смакових уподобань). Додати цедру і сік, влити трохи лікеру при бажанні. Ретельно перемішати до утворення однорідної консистенції.
млинці по-італійськи - фото крок 5
5. Для приготування млинців необхідно збити яйця з сіллю і цукром. Потім влити приблизно половину молока і всипати борошно. Ретельно збити тісто і розвести молоком, що залишилося до необхідної консистенції. Додати рослинне масло і смажити тоненькі млинці. Коли вони готові, на млинець викласти трохи маскарпоне і кілька шматочків апельсина.
млинці по-італійськи - фото крок 6
6. Згорнути рулетиком і млинчики по-італійськи в домашніх умовах готові. Щоб зробити десерт ще смачніше необхідно розтопити шоколад і з'єднати його з вершками. Шоколадним соусом полити млинці і можна пробувати.

Схожі рецепти